![]() |
Re: Spl Team
nu de alta, dar vroiam sa vad ce instalatie are in masina...da nicicum nu am dat de proprietar.
pare super ingrijita masinuta aia. |
chiar e...parca are un bas Pioneer si a scos vreo 135 sau 136 db cu el...
|
suna destul acela pentru un om si muzica normala!!!
|
da...initiatorii topicului nu mai dau semne de viata?
SplTEAM?balarutzu?joe?care cum e acuma?:):):) nu mai SPL-im nimica? 8) :lol: 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bafta voua spl team!
|
Quote:
|
:):):):):):):):)
|
nu m-am simtit jignit deloc doar ca acuma pt mine e mai important sa mi schimb masina decat sa ajung "campion mondial" :) :) si abia atunci o sa vad ce se poate face .....pa pa
|
Quote:
|
Quote:
sa avetzi cu totzii bafta shi ar cam fi cazul sa ne mai shi stimam unii pe altzii pt. ca or fost destule scuipaturi! |
bine spus.
si la subiect. asa ca puneti umaru si hai sa vedem ce poate WSR Spl Team la 4tuning... si nu numai SPL team, ci si celilati, indiferent de unde fac parte. |
Quote:
in tot discursul asta linisteste lumea si zi daca te-a tzepuit careva!!!ca vad ca e vorba de o tzeapa care te-a suparat!!!ai fost tzepuit de cineva?asa vorbesti de toti sunt tzepari numa joe e dumnezeu!!!!!doamne dai sa rupa gura targului cu ce face numa sa si reziste!!!!!de cate ori ai fost aici nu tzi l-am porcait nu l-am facut fraier de cand o terminat cu barfele nu mai am treaba cu el....sa taca si sa faca....io de ex si comentez ca ma simt bazat pe putza mea in fatza oricui nu stiu daca stii da cred ca ma cunosti dintr-o bucata sunt ,,,mai ales la scandale nu fug de nimeni,,,infine io ma voi lauda cu ceea ce am personal in prima faza a 2 a oara cu clienti mei care vin pe buzunaru lor nu imi este rusine nici de ei.....care cat are atata baga...daca voi de ex va credeti mai tari cu ceea ce creati cu o zi inainte si prezentati un produs din magazin la db drag a 3 a zi il vindeti ca nou este si asta o politica de afaceri!!!bafta si lasa mofturile pe net ca atunci cand vii la mine esti haver amu ma calci pe calcai...hai pa si vino pana la mine...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning