![]() |
Re: Sectiunea de caterik
2 Attachment(s)
doua satane
dmx`u facand omleta :)) |
mai zi ma ca termometru era pe minus si eram nedormit de o zi si o noapte si ca aveam si ca aveam si ghiozdanu plin cu vischi si campari....tradatorule ...ai dormit in seara aia.....m-ai lasat singur cu dusmanii
|
4 Attachment(s)
1. simplu...PIA
2. Pe La Spate...Pe La Spateeeee..Ma iubesc Fetele Toateeeee 3. Hmmmmmm M-ie Foame......ce nu are voie omu sa manance? 4.Doar O Vorba Sa-ti mai spu...... |
lollllllll :D ce frumos e PIA ... da ce face cu mana dreapta ???? cumva isi satisface poftele ???? >:)
|
cred k laca nici nu mai shtia cum il cheama acolo ... cat despre poza cu mine noc comment ..
iar pia ... jos palaria :) |
4 Attachment(s)
PIA stapanul balenelorr :)))))))))) si preafericita Orca ... pardon Olga :)))))))
Si prima poza... poza de colectiv .. DMX`u ne arata calitatile lui de .... alcolist :))) |
Quote:
s`a terminat jmecheria .. la 3 si 40 pia o luase pe alei :) .. cat despre adi are o fataa :)) |
1 Attachment(s)
Deci ... M-a bushit asa de tare rasul ca erau sa imi sara mucii pe nas cand am vazut poza asta ...
UAAAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA !!! BAAAAAAAAAAA ALA E "SENVISHU" PE CARE TI L-AM DAT EU !!! ALA CU MICI SI FRIPTURA ... BAGAMIASH qp ... AM UITAT BAH SPOOF SA CAUTAM COROPISHNITZE !!! |
=)))))) omfg in ce fel arata =))) foarte foarte tare =))
|
daaaaaaaaa acum a-ti aflat motivul ptr care m-am lasat de bautura
|
Quote:
...baaahhhhhhhhhhhhh mincinosule ala e facut de mine si pandit bine la gratar mi`a dat raz`u micii si friptura k astia luau tot inainte sa pun eu mana :evil: ............orikum poza e stil "psycho" klar :lol: |
eu zic ca poza aia cu spoof sa i-o puneti la semnatura..
|
ahhahahah , roger that ;) se rezolva :D
|
bai romeo mai ai ma poze cu mine si cu olga?
ca nici pe astea nu le stiam doamne ce beat am ostttttttttttttt |
foarte beat ai fost....cica eu vrb......
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning