![]() |
Re: E30 - Coupe white
bine ai revenit. arata bine jantele cum sunt acum.bafta cu motorul!
|
Quote:
O sa vina si anvelopele pe 205/50 si atunci o sa dea si mai bine! Vreau sa incerc sa le polishez si sa le vopsesc auriu in interior ! |
frumos ursanuuuuu.......
bafta cu noua masinuta!!!! ps:te astept la cj la KOE;) |
Quote:
Ne vedem!;) |
3 Attachment(s)
Azi a fost ursu la foliat - folie omologata pe spate ! S-a montat si playeru Pioneer cu lumina alba, ceva leduri albe la interior, proiectoarele sunt negre deja urmeaza sa le montez. As iesi acuma da e frig in draci si n-am garaj la dispozitie:lol:
Urmeaza jantele ,anvelopele si dupa ce ma ocup de motor ...SUSPENSIA ca mii tare urat asa JEEP:lol:! Scuzati claritatea ..n-aveam aparatu la mn:rolleyes2 |
5 Attachment(s)
Asa e mai bine ...nu? :twisted:
|
dungile alea de pe portbagaj sunt de la eleronul ala ? :shock:
|
Dungile alea sunt de la banda care am pus-o sa nu imi ploua in portbagaj prin gauri...asta pana cand vopsesc si montez portbagaju nou.
|
Quote:
|
Rabdare , vine ea si suspensia ...sa treaca un pic si zapezile...trebuie sa soseasca si anvelopele...rabdare!
|
puteai sa faci decat niste buline mici cat gaurile...asa am si eu
|
Quote:
|
In sfarsit motorul este in mintile lui cu ajutorul lu Catalin (colegul meu de la munca) caruia ii multumesc pe aceasta cale. Se aude bine, trage bine , merge bine!
S-a schimbat distributie , ulei , filtre,bujii, culbutori cativa (din cauza uzurii), semeringuri la supape, un injector (avea unu de audi - Vw - asa o cumparasem cu el acolo), cablu acceleratie. De ce a fost mai greu am scapat, motorul e ok , merge bine ...urmeaza restul upgrade-urilor! Voi reveni! |
9 Attachment(s)
New pics:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning