![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
Quote:
CUM VINE ASTA? ASTEPT POZE, CHIAR SUNT CURIOS... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre emblema de M... eeehhh... aici sunt putin carcotas:lol: de felul meu sunt destul de pretentios, asa ca nu am putut sa nu observ acea neregularitate la alinierea dungilor. La penultimul rand de jos. Per ansamblu arata bine, desi unii sunt impotriva "purtarii" insemnelor M, mie unul imi place. Asta inseamna ca stii sa apreciezi un M, ca de BMW stie tot romanul. Bafta pe mai departe. Uneori chiar si micile amanunte pot face diferenta, si orice mica chestie faci la ursulet, te mentine in priza si te stimuleaza sa faci si mai multe si mai bine. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze NOIIiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! fata noua pentru ursu meu ! aa si i-am indreptat linile de ///M.
|
frumos teddy si ii sta super cu ///M
|
Quote:
|
Incepe sa capete forma, simpatic, imi place ca esti oarecum perfectionist si ai grija sa fie totul frumos si sa functioneze bine. La un motor de generatie mai noua tot diesel nu te-ai gandit? Un 2.0d de pe un e46 sau un 2.5d tot de pe e46 sau de pe e39, au consum bun la putere mult mai mare si merg cat se poate de bine si sunt mult mai fiabile.
Bafta in continuare cu e30-u! |
Quote:
ba da dar nu mam gandit la un 2.0d ......chiar la un 3.0d am vorbit cu un prieten si a zis ca ar merge cu niste modificari ...... ori cum va primi un 2,5tds ...daca nu merg alte variante...dar de moment am bani pentru vopsit si acolo va pleca curand.apoi va veni si motorul :twisted:.desi ma gandesc oare las putea aduce pe la 200cp ?si ma gandesc cum ar trage.bine motru ista va pleca la vanzare , daca imi pun un 3.0d pff de vis va fi....:twisted: Bani sa fie ca idei am :lol:! |
Iti recomand motorul care s-a pus pe e39 intre anii 2000-2003, cel de pe 525d (2497 cm3 24v, common rail) are 163 cp si 350 NM, e mai performant si mai fiabil decat 525tds (2498 cm3 12v), cel care s-a pus tot pe e39 dar intre anii 1996-2000 care are 143 cp si 280 NM, e diferenta de cuplu destul de mare la acceasi cilindree, mai e si o "mica" diferenta de 20 cp si pe langa asta e diferenta de generatie si diferenta sistemului de injectie. Bineinteles e si o diferenta de pret dar daca tot te apuci sa faci o treaba, fa-o cum trebuie.
|
Quote:
|
E un motor foarte bun si 3.0d dar se schimba putin datele problemei, pretul e ceva mai mare, consumul e ceva mai mare, intretinerea lui e si ea mai scumpa, cu omologarea lui o sa fie ceva mai greu, impozitul anual mai mare, asigurarea mai mare. Motorul de 2.5d poti sa-l duci relativ usor undeva la 195-200 cp, usor insemnand cu niste costuri ceva mai reduse, nu foarte mici dar nici de domeniul fantasticului, o resoftare, niste injectoare mai maricele, si poate o turbina + galerie admisie/evacuare de pe 3.0d. Nu ma pricep prea bine la detalii de genul asta, asa ca ii las pe altii mai priceputi sa spuna ce modificari ar trebui aduse motorului de 2.5d sa se ridice undeva pe la 200 cp. Numai bine si bafta in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning