![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Dupa ora 0:00 urmeaza inca un HW si un Welly.
|
Hai ca is foarte tari ultimele , ai noroc mare in ultimul timp, gasesti numa chestii faine.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Si in continuare machetele pentru 9 Decembrie :-) Mercury Cougar Eliminator (Hot Wheels) 1/64 Chevrolet Caprice Yellow Cab (Welly) 1/60 |
Foarte interesante mititelele astea de la Welly;-) Le-ai luat la set sau separat?
|
9 Attachment(s)
Quote:
Continuam cu prezentarile celor la 1/43, pentru 10 Decembrie avem: Ford Sierra Rally (Bburago) 1/43 Made in Italy Renault Clio Trophy (Bburago) 1/43 Made in Italy |
imi plac piticaniile tale si eu am o gramada din ele dar nu prea am apucat sa le pun ca am scarile mai mari si eu prioritate....oricum cateva am si eu la mine in thread.....bravo tine-o tot asa
|
5 Attachment(s)
Quote:
In continuare machetele pentru 11 Decembrie: Volkswagen New Beetle (Bburago) 1/43 Made in Italy Volkswagen New Beetle CUP (Bburago) 1/43 Made in Italy |
Imi plac mult Sierra si Clio. Mai ales Sierra. Cred ca nu se mai gaseste asa ceva.
|
ma bucur sa vad ca sunt ingrijite in continuare,unele am aproape 10 ani
|
Foarte frumoase ultimele 4 machete prezentate! Parca sunt noi. Asteptam si celelalte 1/43;-)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
'65 Ford Mustang Fastback (Hot Wheels) 1/64 '67 Shelby GT500 (Hot Wheels) 1/64 |
Deci ce coincidenta, astea le-am luat si eu zilele astea ca sa mai completez la mustanguri, am sa le prezint de maine ca azi nu am apucat.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Azi voi prezenta inca o macheta Hot Wheels si o ascutitoare :lol:, da, ati inteles bine, o ascutitoare. Am cumparat-o acum vreo 8 sau 9 ani din Canada. Nu stiu ce model imita, iar pe ea nu scrie altceva decat 1917 :rolleyes2 Deci: Triumph TR6 (Hot Wheels) 1/64 Old Car 1917 :lol:, producator necunoscut, scara o estimez undeva la 1/43 |
Foarte frumos TR6, trebuie sa il iau si eu:-)
Interesanta ascutitoarea asta, dar cred ca modelul ce-l imita este mai vechi de 1917;-) |
7 Attachment(s)
Quote:
Incepem saptamana noua cu urmatoarele doua babe :lol: : Mercedes SSKL Migle Miglia 1931 R. Carraciola (New Ray) 1/43 Volkswagen Beetle Cabrio (Hongwell Cararama) 1/43 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning