Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 10.07.2004 (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004.html)
-   -   cum a fost cursa ? cum a fost intrunirea ? poze de la ambele (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004/1500-cursa-intrunirea-poze-ambele.html)

BogdanCMS 13-07-04 09:20

:shock: Doar atat??? Aoleu, dar ce i-ai facut mane? Mai las-o si tu sa se odihneasca, saraca masina... :P :wink:
bog88, asta e o problema de fiecare data, va tb sa astepti un timp pana se vor da timpii, sau poate nu se vor da deloc...

BoSsuL3TZ 13-07-04 10:56

BOGDANE imi pare rau pentru patzita.. chiar nu-mi imaginam ca s-a distrus asa de rau.. o fost este adevarat o lovitura puternica.. :(
Dar jti zicala life goes on.. :) ce-a fost, a fost frumos.. si la alte show-ri fara probleme si tot la fel de reusite.. bafta! ;)

DnI 13-07-04 11:10

edy, acum cu avatarul asta te stim cu siguranta :P :P
auzi, daca bagi turbo, nu trebuie modificate si pistoanele ?
stiam ca la turbo mai trebuie micsorata compresia!?
este si cazul tau ? sau pur si simplu le bagi direct fara sa mai mesteresti pe la motor !?

disco3 13-07-04 11:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
ieri am fost la service sa vad ce am la roate dreapta si am distrus absolut tot ce inseamna articulatie pe partea dreapta ma costa doar vreo 4 milioane cu bucse refacute ca noi nici nu vreau sa ma gandesc cat costa.asa ca ne vedem la urmatoarea etapa aveti grija la garduri!!!!!!!!!!!!!!!!

cam scumputa distractia frate,...nu?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZoliaT 13-07-04 11:14

2 Attachment(s)
edy pls fa un topic la masina mea cu planuri de viitor ca aici mergem offtopic prea rau

eram dator cu detalii despre acea cursa de amploare care a avut loc la snagov.

atasez doua poze care nu cred ca au nevoie de comentarii

RoSonic 13-07-04 11:15

Ieee acu vede toata lumea marea cursa!!!!! :) si cu \"photofinish\"....
daca am dat startu.... intru la organizare ilegala??? :))

Da BMW-ul lui Florica ce a patit de nu a mai plecat cu el...?? ca la intoarcerea de la Snagov... l-am vazut parcat la MCDonaldsu de la Prisma....

bogdan 13-07-04 11:16

asa am zis si io asta e ne vedem la urmatoarea etapa :lol:

ZoliaT 13-07-04 11:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Da BMW-ul lui Florica ce a patit de nu a mai plecat cu el...?? ca la intoarcerea de la Snagov... l-am vazut parcat la MCDonaldsu de la Prisma....

a ramas fara radiator. i-a crapat dupa cerculetele de la final

COObra 13-07-04 12:14

si am bulit si eu bobina de inductieeeeeeeeeee
weeeeeeeee
alti bani alta distractieeeee
tui gura masiii
sorry de offtopic

Gabi 13-07-04 12:52

Pentru poze cu noi: https://www.4tuning.ro/new/view_album...peforum&page=1

alex_maxx 13-07-04 14:14

..super misto pozele :D :peace:

bog88 13-07-04 22:12

zoliat: m-ai intrebat, ti-am raspuns. comentarii?:)

ZoliaT 13-07-04 23:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bog88\"
zoliat: m-ai intrebat, ti-am raspuns. comentarii?:)

spune-mi si mie cu ce masina ai participat te rog.
maine o sa fie facute publice rezultatele si o sa ai ocazia sa le vezi cu ochii tai

nu are nimeni nici un interes sa fure la cronometraj

cu siguranta castigatorul la aceste etape de indemanare se afla cu siguranta printre cei care au executat corect traseul, penalizarile de timp fiind destul de mari in cazul daramarii de jaloane

adi intradevar este o persoana mai glumeatza, pesemne ca tu ai luat-o ca pe o ofensa dar nu cred ca a fost asa.

hai sa vedem rezultatele si sa vbim dupa

singura \"problema\" de care stiu eu sa fi fost la cronometraj la aceasta etapa a fost acel fiat verde care dupa ce a abandonat cursa la prima tura a trecut prin celula de finish dupa ce un alt concurent luase startul. Acest concurent a fost oprit si retrimis la start pentru a se efectua o cronometrare corecta

SpeedeR 13-07-04 23:59

:D ala cu fiatul verde era || cu ce se intampla.... trabant rules! :D

COObra 14-07-04 00:00

trabantu a fost cel mai adevarat
si gagica cu nisanu sa descurcat bine

All times are GMT +2. The time now is 01:01.

- Copyright 2026 4Tuning