![]() |
Re:
[quote=\"Jeff
Cica la chip tuning teoretic consumul ramane acelasi, daca nu exploatezi surplusul de putere obtinut, adica la mersul normal, necoxat. Chip tuning vrea sa fie de fapt o optimizare a parametrilor. Acuma asta am citit eu - sa-mi spuna cei cu chip daca e asa :wink:[/quote] Mersi jeff pentru raspuns.. Dar mai am o intrebare ..Cum fac un chestionar?? :oops: :oops: :( |
Re:
Quote:
Quote:
|
Daca te referi la chestionarul pentru topicurile de pe forum, citeste:
1. Dai click pe Subiect nou; 2. Scrii titlul topicului pe care-l creezi si textul primului mesaj din topic; 3. In partea de jos a paginii, sub optiunea Add an Attachment, scrie Adauga un chestionar. 3.1. In casuta din dreptul cuvantului Chestionar scrii titlul pe care vrei sa-l aiba chestionarul (ex: 4tuning.ro e BUN sau RAU?); 3.2. La Optiunile chestionarului introduci optiunile votului (ex: DA , NU). Atentie: LE SCRII SEPARAT! Introduci DA si apesi pe butonul Adauga o optiune, astepti sa se incarce si apoi scrii NU, dupa care apesi din nou pe Adauga o optiune. 3.3. La Ruleaza chestionarul pentru e preferabil sa lasi necompletat sau sa introduci 0. Astfel chestionarul va rula (se va putea vota) pe o perioada nelimitata de timp. Sper sa fii inteles. |
mersi fain
|
Re:
Mersi Gabi..despre chestionare pentru topicurile de pe forum era vorba....mersi :wink:
|
am si eu o nelamurire :
Ursuletz 327 motor de 2700(clar) 6 in linie 200-220 cp an 85' e ceva motorizare mai ciudata ? sau mai rara ce se pune pe ursuletz ?E30 |
Nu exista 327 cum nu exista nici 335. \"327\" i se zice la ursul cu motorul facut din bloc de 325eta (care e de 2.7 de fapt) cu chiulasa de 325i.
|
stai ca nu pricep :
ce inseamna 325eta? omu mi-a zis cand l-am sunat ca are injectoare de cinciar poi si daca ti-se strica ceva la el cum naiba gasesti piese...? |
325eta a fost o varianta de E30 vanduta pe anumite piete, ce era echipata cu un motor de 2.7L :!: (obtinut din cel de 2.5 prin cresterea cursei pistoanelor) si avea numai 122CP (numit si \"325 economic\"). Diferenta nu se opreste aici, varianta eta folosind alimentarea prin carburatie si nu injectie.
Cei care fac 327i practic folosesc blocul motor de 2.7L de la 325eta in combinatie cu chiulasa (implicit tot sistemul de alimentare) de la 325i, se pare ca numai prin cresterea cilindreei de la 2.5 la 2.7 puterea creste cu approx 20CP. Majoritatea pieselor vor fi de 325i, decat bielele si vibrochenul sunt diferite. PS: la 325eta nu e prima data cand BMW foloseste o denumire ce nu respecta cilindreea, pe 745 din 1981 s-a folosit un motor de 3.5L turbo. |
poi si acuma cati cai poate avea (stock)
omu a zis ca are in jur de 200-220... |
am auzit si eu de motorul de 2.7 la bmw. cica ar fi un motor care se numeste economic. cinde drek isi ia motor economic la bmw. isr puterea dezvoltata ar fi asemanatoare cu a unui motor de 2000.
chestia cu consumu si viteza medie se refera la faptul ce de la viteze mai mari (90+) intervine foarte mult in calcul si aerodinamicitatea caroseriei (frecarea cu aerul) si atunci nu mai e relevant consumul mototorului. adica un motor de 1.8 la 180 poate sa consume cat unul de 2.5 ceea ce nu inseamna ca in general ala de 1.8 consuma mult. sau ala de 2.5 consuma putin. iar la bmw cu consum de 20% (stuey zicea parca) e vorba de defectiuni la injectie sau altele care cresc consumul. am auzit si eu ca TXA ar consuma 25%. eu am avut masina cu motor de 3000 V6 si imi consuma forjata ~13% in oras si 9-10 afara. era renault 25 deci nu foarte usoara. |
Am si eu o intrebare care ma seaca de ceva timp:
-la ce se foloseste coada aia de rechin care se gaseste la BMW seria 7 bine alea care fac ceva nu cum isi pun toti agaricii pe toate cazaturile |
Aripioara aia taie aerul :lol: JOKE! :wink:
Sa fie doar de design ? :roll: |
Voi vorbitzi de aia de deasupra capotei? Pai aia e antena radio... :lol: :lol:
|
de fapt.. are rol multifunctional (dak e din aia de la mama ei...nu lipita de romanashii noshtri in spatele blocului...)
deci: antena radio, TV (dak exista), de telocomunicatii (internet + telefon - la fel, daca exista pe masina); foloseste de asemenea si pt gprs sau alt sistem de navigatie prin satelit (bineinteles: not available in rom...\") cam atat am vazut personal.... poate altcineva stie mai multe..... :roll: :P |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning