Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Focus ST vs. VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti.html)

mercut 26-05-06 22:42

Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

acuma depinde ce full options...pt ca daca vrei sa iti iei in 2 usi cu cutie manuala si vopsea standard salvezi 3100 fata de pretu cu dsg, 4 usi, airbaguri pt spate si culoare metalizata sau pearlfeffect dar tot full option se numeste

Bogdan_mb 26-05-06 22:45

Quote:

Originally Posted by mercut
acuma depinde ce full options...pt ca daca vrei sa iti iei in 2 usi cu cutie manuala si vopsea standard salvezi 3100 fata de pretu cu dsg, 4 usi, airbaguri pt spate si culoare metalizata sau pearlfeffect dar tot full option se numeste

pai nu se numeste tot full option fara airbaguri pt spate pt ca daca te uiti in dictionar o sa vezi ca full options ineamna toate dotarile ...

mercut 26-05-06 22:47

pai ma uit io in dictionar nu sunt sigur ca gasesc :) dar uita-te si tu in lista de golf..io am luat-o sapt trecuta de la dealer si scrie ca airbag-urile spate pot fi puse doar pe varianta cu 4 usi :)

George_P. 26-05-06 23:10

Eu am configurat-o pe cea in 2 usi,cutie manuala.
Si atat mi-a dat full option.

mercut 26-05-06 23:23

offtopic: astept sa vad cum arata gti6 ca cica apare golf 6 in 2008 si din cate am vazut io arata mult mai suparat :D

Bogdan_mb 26-05-06 23:45

Quote:

Originally Posted by mercut
offtopic: astept sa vad cum arata gti6 ca cica apare golf 6 in 2008 si din cate am vazut io arata mult mai suparat :D

2008 ii tare departe :)

VIPER_GL 27-05-06 01:45

...Sincer....prefer golfu ptr ca are un design mai atractiv ca fordu si am auzit din zvonuri ca fordurile au doar motoru bun...atat....VW-urile is mai avansate la decat ford-urile la capitolu tehnologie;)

br01tim 31-05-06 16:42

Focus ST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The_Mask 31-05-06 17:12

Quote:

Originally Posted by br01tim
Focus ST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poate si argumentezi de ce ai alege Focus ST! Terminati cu posturile aste inutile care nu duc la nimic, vreti sa va faceti nr de posturi duceti-va la divertisment si postati bancuri cu copy paste de pe www.bancuri.ro, sau puneti poze gasite cu ajutorul google`ului.

br01tim 31-05-06 17:23

vrei argument?:)))))uite argument:asta e parerea mea!e democratie,nu?dar u ce argument ai?ce ai vrea sa mai spun,sa spun k roata de focus e mai rotunda k cea de golf,sa inventez prostii si povesti?ii las pe altii ca se pricep mai bine!si ai dreptate si u cu argumentatul dar sunt momente cand chiar nu iti mai arde de argumentat :P stau deja de vreo 6 ore pe calc si chiar mi-e o silaaaaaaaaaaaaaa!si imi place k esti vigilent :)

Cosmin255 31-05-06 20:28

Quote:

Originally Posted by VIPER_GL
...Sincer....prefer golfu ptr ca are un design mai atractiv ca fordu si am auzit din zvonuri ca fordurile au doar motoru bun...atat....VW-urile is mai avansate la decat ford-urile la capitolu tehnologie;)

Ai condus multe Focusuri ST si multe GTI-uri nu?Si iti permiti sa zici ca e mai bun ca tehnologie?...sau ai citit multe reviste?...

Morro 01-06-06 12:06

Quote:

Originally Posted by br01tim
vrei argument?:)))))uite argument:asta e parerea mea!e democratie,nu?dar u ce argument ai?ce ai vrea sa mai spun,sa spun k roata de focus e mai rotunda k cea de golf,sa inventez prostii si povesti?ii las pe altii ca se pricep mai bine!si ai dreptate si u cu argumentatul dar sunt momente cand chiar nu iti mai arde de argumentat :P stau deja de vreo 6 ore pe calc si chiar mi-e o silaaaaaaaaaaaaaa!si imi place k esti vigilent :)

nu te pune absolut nimeni sa postezi aici ... si daca tie ti-e silaaaaaaaaaaaaaa ... si mie mi se face o sila de oameni care posteaza asa aiurea ca tine de nu-mi vine sa cred

br01tim 01-06-06 20:27

Quote:

Originally Posted by Morro
nu te pune absolut nimeni sa postezi aici ... si daca tie ti-e silaaaaaaaaaaaaaa ... si mie mi se face o sila de oameni care posteaza asa aiurea ca tine de nu-mi vine sa cred

bine ma baiatule,ai si u dreptate pe undeva dar prea dur ai fost si u!si te obliga cineva sa citesti ce scriu eu,ce scrie x sau y?daca nu iti place treci peste sau schimba pagina nu e o problema!invata ceva:fiecare om are dreptul la parerea lui ,mai idioata,mai inteligenta,mai documentata sau cum o fi e parerea cuiva!hai k deja iar mi se face o silaaaaaaaaaaa si plictisesc si pe altii si postez iar aiurea.
scuze k te-am deranjat!salut!

teddy 01-06-06 20:49

nu-mi vine sa cred, golful aproape ajunge focusul...

Morro 02-06-06 09:26

mdea ... ai si tu dreptate in felul tau ... scuze

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2026 4Tuning