![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
@cg_master, am inteles acum, am mai desenat concepte pe la scoala cand n-aveam ce face, ciudatenii gen hot wheels, o sa va arat si asa ceva cand voi face ceva mai reusit :-?...
|
1 Attachment(s)
Update:
Attachment 1316173 In lateral am incercat sa fac reflexia unui Chevrolet Impala '67. La zonele intunecate am folosit 8B. |
Dupa parerea mea ti-au iesit destul de fain reflexii ;)
|
Merci, evo, dupa ce-l termin pe acesta voi face mai in graba... o alfa romeo 159 pentru un challenge la care vreau sa particip insa n-am timp sa fac un desen foarte detaliat...:d
|
1 Attachment(s)
Ultima achizitie semnificativa:D, urmatoarea va consta in niste creioane mecanice, un set de creioane simple mai calitative, un spray fixativ, creion guma, etc:D...
Attachment 1317863 Dupa ce termin Chrysler-ul o sa fac un M3 E92. |
1 Attachment(s)
Gata si Chrysler-ul... trag de el de vreo luna si in sfarsit e gata. Am lucrat la el in jur de 30 ore. Primul meu desen de asa proportii(65x50cm) e facut pe o foaie cu textura semiciocan dar nu foarte aspra.
Attachment 1323748 |
cu siguranta n.as vrea sa ma rastorn in asa ceva... [cu stalpii prea 'fragili']
scaunele par cam inconfortabile... eu zic ca ai mai putea lucra un pic la ea... reflexii pe oglinda [pare neglijent facuta] emblema, numar, stalpi... deja mi.o imaginam mergand cu '40 la ora' cu 4 negri dintre care 3 inarmati, gata de orice :D in rest, felicitari ... e obositor sa lucrezi pe asa formate, cautand detaliu. [dar merita din plin!] |
Blue Macca ... as avea si eu o intrebare ... la ce te referi ... stalpii prea fragili ? Stalpii aceia care tin parbrizu?
|
Mersi pentru comment Blue', o sa il mai retusez, am uitat sa fac emblema si inca ceva... :D Cred ca o sa fac maine dimineata o fotografie finala la lumina zilei. Mersi mult pentru aprecieri, nu mai am curajul sa desenez la asa proportii... raman pe A3.
LE:@catalin, cred ca e "rama" parbrizului, nu vad de ce altceva i-ar fi frica sa se rastoarne in asa ceva:D. Am uitat sa-l fac pe cel din stanga (oboseala....). |
1 Attachment(s)
Am mai modificat ceva la el aseara (putin scaunele, stalpii, emblema).
Cred ca aceasta este varianta finala... Attachment 1324359 |
mie unu imi place:)
|
Foarte frumosa masina..ar merge foarte bine un fundal pentru ea!!!!
|
Lucrez la un M3 E92 pentru battle cu milten, am facut schita, contur, am inceput sa hasurez spatele, interiorul(cat se vede), etc. Presupun ca nu am voie sa uploadez progresele pana la battle nu?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Atunci va arat masina in etapa de acum cateva zile, oricum n-am lucrat mult la ea. Am facut mai multe fotografii pe etape iar ultima este scanata de doua ori si imbinata in photoshop. In cea scanata desenul are o mica tentativa de crem pal probabil de la coala, dar daca-l desaturam era prea alb negru (suna aiurea dar cred ca intelegeti la ce ma refer). Asa ca l-am lasat asa.
In realitate hasura arata mai bine, mai fina decat in cea scanata. Attachment 1335145Attachment 1335146Attachment 1335147 Attachment 1335148Attachment 1335149 LE: sper sa-l termin week-end-ul asta ca sa pot participa si la concursul de desen cu ocazia a 4Tuning Days 2010 cu masina de drift, sunt foarte... indecis. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning