Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Top 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/148-top-4tuningro.html)

pimp_lex 27-01-04 17:47

:lol: e bine

pimp_lex 27-01-04 17:52

cu mesajele de mai sus, intru in competitie cu MPA care are cele mai inutile mesaje, concurez pt locul 1 la concursul\" care scrie mai multe mesaje doar pt a se afla intreaba\", contra lu MPA.....nu stiu insa daca o sa reusesc sa-l ajung, e artist baiatul asta, le are bine cu postatul de-npu*ea

Daca n-ai nimic constructiv de scris, citeste si nu scrie nimic.....sunt toal de acord cu Tnos in tot ce a zis, si pot si eu sa va dau telefonu dar parca e ceva la 30 000 lei minutul cu Canada :)

MPA, ia exemplu lui FXN, si el a inceput asa, avea gen 300 mesaje intro saptaman, acum s-a calmat, scrie si el normal

si am alta intrebare pt tine, ai si tu prietena ceva, scoala, servici , alte preocupari?

Gabi_323i 27-01-04 18:58

:wink: pimp!
ma rog totusi te rog sa nu exagerezi chiar asa
intradevar am avut cam 300 de mesaje dupa 15 pana la sfarzitu anului
dar nu intro saptamana :shock:

si eu nu mai vreau sa opstez asa aiurea sau daca nu am loc intro discutie ... hop si eu! :roll: :roll:

catalin rs4 27-01-04 21:05

looooooooooooool pimp cand am vazut mesajele nu mam mai putut opri din ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TNos 27-01-04 22:57

eu am deschis un topic la diverse:
\"Mesaje tampite,aiurea si inutile\"!deci de acum incolo,cine nu are ce face si vrea sa ajunga la milioane de mesaje sa treaca la treaba acolo!sa lasam topic-urile celelalte in pace,cum a zis si pimp si altii:daca nu stii sau n-ai ce zice,decat sa zici o prostie sau ceva total aiurea si inutil,n-o mai face

pimp_lex 27-01-04 23:05

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
looooooooooooool pimp cand am vazut mesajele nu mam mai putut opri din ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nu strica putin umor :)

plus ca asa poate isi da seama si MPA cum arata pt noi multe din mesajele lui......

FXN-am exgarerat doar pt ami accentua punctul de vedere, n-am stat sa-ti numar mesajele dupa o saptamana, cert e ca aveai incredibil de multe, cde este bine e ca te-ai \"vindecat\" si aucm scrii normal :lol: :lol:

catalin rs4 27-01-04 23:25

loooooooooooooooooool pimp esti tare si imi place de tine ca ai simtul umorului :lol: :lol: :lol: :lol: RESPEKT :lol:

TNos 27-01-04 23:53

omul rade rade,dar mai si plange!toata lumea a zis ca mai e nevoie si de relaxare,dar nu tot timpul!si oricum,la 1700 de mesaje,daca ai 200 asa oricum e cam 11% din total si e super bine,daca aveai 90% tampenii sareau cu totii si pe tine catalin,nu-ti fie teama,dar asa ne incadram in limite!eu am 600 de mesaje in 3 luni de cand am intrat si stiu ca am vb si eu degeaba uneori,dar daca nu a zis nimeni nimic,inseamna ca inca ma mentin in limitele alea de care ziceam!sper sa ramanem cu totii acolo,si eu adica!

catalin rs4 28-01-04 00:08

he he pimp la un moment dat nu te mai uiti la mesaje nici numi dau seama cum deam putut sa scriu asa demult pana acuma :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 30-01-04 22:29

lol chiar ma omule cum de ai scris atat in cateva luni?:P

catalin rs4 30-01-04 23:47

:lol: :lol: :lol: fara sami dau seama ar fi un motiv si din lipsa de prieteni ..... :?

TNos 31-01-04 00:30

e chiar nasol fara prieteni,dar am noroc cu doi,care in 6 ani de cand ne stim nu m-au lasat niciodata la greu!

catalin rs4 31-01-04 00:40

tnos acolo se cunosc prieteni adevartati la greu nu la bine....ca din aia am destui :cry: :cry: :cry:

TNos 31-01-04 00:45

stiu,iar astia doi(Micutu si Ursu),mi-au demonstrat din plin ca merita absolut orice din partea mea!sunt niste super tipi!

b99sha 31-01-04 18:54

Baieti, va contrazic - fara suparare: prietenii adevarati se cunosc la bine. Adik atunci cand tu o duci bine ei nu devin invidiosi & altceva. Credeti-ma k va demonstrez - asa e cum spun! Invatati de la un om trecut prin viatza - am 23 de ani :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:10.

- Copyright 2026 4Tuning