![]() |
:lol: e bine
|
cu mesajele de mai sus, intru in competitie cu MPA care are cele mai inutile mesaje, concurez pt locul 1 la concursul\" care scrie mai multe mesaje doar pt a se afla intreaba\", contra lu MPA.....nu stiu insa daca o sa reusesc sa-l ajung, e artist baiatul asta, le are bine cu postatul de-npu*ea
Daca n-ai nimic constructiv de scris, citeste si nu scrie nimic.....sunt toal de acord cu Tnos in tot ce a zis, si pot si eu sa va dau telefonu dar parca e ceva la 30 000 lei minutul cu Canada :) MPA, ia exemplu lui FXN, si el a inceput asa, avea gen 300 mesaje intro saptaman, acum s-a calmat, scrie si el normal si am alta intrebare pt tine, ai si tu prietena ceva, scoala, servici , alte preocupari? |
:wink: pimp!
ma rog totusi te rog sa nu exagerezi chiar asa intradevar am avut cam 300 de mesaje dupa 15 pana la sfarzitu anului dar nu intro saptamana :shock: si eu nu mai vreau sa opstez asa aiurea sau daca nu am loc intro discutie ... hop si eu! :roll: :roll: |
looooooooooooool pimp cand am vazut mesajele nu mam mai putut opri din ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
eu am deschis un topic la diverse:
\"Mesaje tampite,aiurea si inutile\"!deci de acum incolo,cine nu are ce face si vrea sa ajunga la milioane de mesaje sa treaca la treaba acolo!sa lasam topic-urile celelalte in pace,cum a zis si pimp si altii:daca nu stii sau n-ai ce zice,decat sa zici o prostie sau ceva total aiurea si inutil,n-o mai face |
Quote:
plus ca asa poate isi da seama si MPA cum arata pt noi multe din mesajele lui...... FXN-am exgarerat doar pt ami accentua punctul de vedere, n-am stat sa-ti numar mesajele dupa o saptamana, cert e ca aveai incredibil de multe, cde este bine e ca te-ai \"vindecat\" si aucm scrii normal :lol: :lol: |
loooooooooooooooooool pimp esti tare si imi place de tine ca ai simtul umorului :lol: :lol: :lol: :lol: RESPEKT :lol:
|
omul rade rade,dar mai si plange!toata lumea a zis ca mai e nevoie si de relaxare,dar nu tot timpul!si oricum,la 1700 de mesaje,daca ai 200 asa oricum e cam 11% din total si e super bine,daca aveai 90% tampenii sareau cu totii si pe tine catalin,nu-ti fie teama,dar asa ne incadram in limite!eu am 600 de mesaje in 3 luni de cand am intrat si stiu ca am vb si eu degeaba uneori,dar daca nu a zis nimeni nimic,inseamna ca inca ma mentin in limitele alea de care ziceam!sper sa ramanem cu totii acolo,si eu adica!
|
he he pimp la un moment dat nu te mai uiti la mesaje nici numi dau seama cum deam putut sa scriu asa demult pana acuma :lol: :lol: :lol:
|
lol chiar ma omule cum de ai scris atat in cateva luni?:P
|
:lol: :lol: :lol: fara sami dau seama ar fi un motiv si din lipsa de prieteni ..... :?
|
e chiar nasol fara prieteni,dar am noroc cu doi,care in 6 ani de cand ne stim nu m-au lasat niciodata la greu!
|
tnos acolo se cunosc prieteni adevartati la greu nu la bine....ca din aia am destui :cry: :cry: :cry:
|
stiu,iar astia doi(Micutu si Ursu),mi-au demonstrat din plin ca merita absolut orice din partea mea!sunt niste super tipi!
|
Baieti, va contrazic - fara suparare: prietenii adevarati se cunosc la bine. Adik atunci cand tu o duci bine ei nu devin invidiosi & altceva. Credeti-ma k va demonstrez - asa e cum spun! Invatati de la un om trecut prin viatza - am 23 de ani :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning