Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

RaZv 02-08-06 21:03

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

Ups!:lol: Cred ca era sa cazi de pe scaun cand ai citit ce am scris:-) ...Scuze, nu te cunosc. Dar sincer, eu am impresia ca la ce ofera Logan, e cea mai scumpa masina:!: Pai n-are nici un fel de aspect, nici un fel de siguranta, nici un fel de....nimic:rolleyes2 . Cu banii pe care ii dai pe un Logan iti iei o masina SH care e superba in comparatie cu Loganu' si care macar iti ofera ceva pt ca nu-ti cumperi masina in fiecare zi.
Cand unele persoane din jurul meu si-au luat Logan parca imi era mie ciuda pt ei. Cand le-am aratat ce masina isi puteau lua in loc de Logan am citit dezamagirea in ochii lor;) ...
Singurul avantaj e ca o poti lua in rate, noua, ai garantie....dar in rest cu ce poate Loganu sa te incante:?:
Tie ce satisfactie iti ofera "Golanul" tau?

RaZv 02-08-06 21:24

6 Attachment(s)
Propun o comparatie interesanta intre 2 old-ladies:-)
Mercedes W124 2.5 TD (126 cp) sau BMW 524 TD (116 cp) ?
Voi ce parere aveti? Ce alegeti?

mertan 02-08-06 21:30

normal ca bmw as alege... bmw e34 din anul 1988-1996. sunt misto masinutele... bisnis class.mercedesu ala e pt mosnegi... e puturos mertzu ala itzi zic eu... tu stii in ce fel fuge un bmw dinala? aleks poate sa itzi zica ca o fost atunci la suceava.... ia zis aleks mai tii minte bmw-eula la verde de austria? eu cu el am mers 180 si de ducea mult mai mult. doar stii tu cine s-a dat si ai vazut cum fugea... nu cred ca mertzu ala il face.

mertan 02-08-06 21:31

aaa si inca ceva.... bmw nu e lady. nu e p*zda. e mascul in toata firea.

RaZv 02-08-06 21:38

Hmmm....eu zic ca e destul de echilibrata balanta. Daca era 2.0D sau 2.5D da, era puturos Mecedesul.
De exemplu eu am mers cu un Mercedes C 250 TD Esprit de 150 cp din 1997 care ar fii facut fata si la BMW 320d din 2001 a lu' Alex;). Am dat exemplul asta ca sa intelegi ca sunt si Mercedesuri mai vechi cu "vana" in ele care se pot pune cu un BMW;)

RaZv 02-08-06 21:40

aaaa...si inca ceva...."old-lady" era o figura de stil;-)

Andr3i 03-08-06 02:49

Intre astea doua... votez Mercedesu'

RaZv 03-08-06 04:03

4 Attachment(s)
Si mie imi place mai mult Mercedesu';)
Uitati un frumusel de 326 cp...

RaZv 03-08-06 04:17

3 Attachment(s)
Si pt fanii BMW (Mertan)...un M5 '91 aproape la fel de frumos ca Mercedesul AMG8) 8)

Andr3i 03-08-06 15:22

Quote:

Originally Posted by RaZv
aaaa...si inca ceva...."old-lady" era o figura de stil;-)

Mertzane tata, vad ca nu ai auzit inca de figuri de stil. Mai renunta la ideea de "BMW e BMW". Sunt fel si fel de cazuri... cand BMWu e mai slab si cand BMWu e mai tare... Pe tine daca te intreb daca Ursuletzu' e mai tare ca un Veiron tu zici ca DA. Calm yourself....

Al3xxx 03-08-06 16:58

eu votez tot mercedesul
vrei sa spui mai alex ca mercedesu ala e pt mosnegi ?
tu ai mers cu asa ceva ??? adik cu motorul ala
sau ceva asemanator ???
daca o masina fuge cu 180 insemana ca e buna ???
de unde stii ca un mercedes din ala nu fuge la fel ???

Al3xxx 03-08-06 17:01

Quote:

Originally Posted by RaZv
Hmmm....eu zic ca e destul de echilibrata balanta. Daca era 2.0D sau 2.5D da, era puturos Mecedesul.
De exemplu eu am mers cu un Mercedes C 250 TD Esprit de 150 cp din 1997 care ar fii facut fata si la BMW 320d din 2001 a lu' Alex;). Am dat exemplul asta ca sa intelegi ca sunt si Mercedesuri mai vechi cu "vana" in ele care se pot pune cu un BMW;)

am mers cu un 3000 diesel si am ramas cam pe spate
adik cum poate sa fuga o masina cu ceva vechime si la asa greutate

RaZv 03-08-06 18:53

Pai un W124 cu motor de 2500 Diesel are 1960 kg. Cel cu motor de 3000 are mai mult. E nevoie de ceva cai care sa urneasca "monstrul" de pe loc.
N-am mers niciodata cu un W 124 cu motor 3000 diesel insa am mers cu 2500 diesel, pacat ca n-avea turbina:sad: . 90 de cai pt aproape 2 tone sunt cam putini...Nu m-a impresionat la demaraj insa mi-a placut confortul(era facut la comanda). kiar daca era o masina veke se cunostea ca stau intr-un Mercedes;) ....

SFW 03-08-06 18:56

Eu aleg mercedes ... :shock:

mertan 03-08-06 22:29

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Mertzane tata, vad ca nu ai auzit inca de figuri de stil. Mai renunta la ideea de "BMW e BMW". Sunt fel si fel de cazuri... cand BMWu e mai slab si cand BMWu e mai tare... Pe tine daca te intreb daca Ursuletzu' e mai tare ca un Veiron tu zici ca DA. Calm yourself....

postez si eu odata la 10 ani si fix atunci va luatzi de mine... stiti ce? parasesc situl 4tuning.... rog pe aleks sa imi blocheze useru si sa imi deie ban pe ip.

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning