![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
Ups!:lol: Cred ca era sa cazi de pe scaun cand ai citit ce am scris:-) ...Scuze, nu te cunosc. Dar sincer, eu am impresia ca la ce ofera Logan, e cea mai scumpa masina:!: Pai n-are nici un fel de aspect, nici un fel de siguranta, nici un fel de....nimic:rolleyes2 . Cu banii pe care ii dai pe un Logan iti iei o masina SH care e superba in comparatie cu Loganu' si care macar iti ofera ceva pt ca nu-ti cumperi masina in fiecare zi.
Cand unele persoane din jurul meu si-au luat Logan parca imi era mie ciuda pt ei. Cand le-am aratat ce masina isi puteau lua in loc de Logan am citit dezamagirea in ochii lor;) ... Singurul avantaj e ca o poti lua in rate, noua, ai garantie....dar in rest cu ce poate Loganu sa te incante:?: Tie ce satisfactie iti ofera "Golanul" tau? |
6 Attachment(s)
Propun o comparatie interesanta intre 2 old-ladies:-)
Mercedes W124 2.5 TD (126 cp) sau BMW 524 TD (116 cp) ? Voi ce parere aveti? Ce alegeti? |
normal ca bmw as alege... bmw e34 din anul 1988-1996. sunt misto masinutele... bisnis class.mercedesu ala e pt mosnegi... e puturos mertzu ala itzi zic eu... tu stii in ce fel fuge un bmw dinala? aleks poate sa itzi zica ca o fost atunci la suceava.... ia zis aleks mai tii minte bmw-eula la verde de austria? eu cu el am mers 180 si de ducea mult mai mult. doar stii tu cine s-a dat si ai vazut cum fugea... nu cred ca mertzu ala il face.
|
aaa si inca ceva.... bmw nu e lady. nu e p*zda. e mascul in toata firea.
|
Hmmm....eu zic ca e destul de echilibrata balanta. Daca era 2.0D sau 2.5D da, era puturos Mecedesul.
De exemplu eu am mers cu un Mercedes C 250 TD Esprit de 150 cp din 1997 care ar fii facut fata si la BMW 320d din 2001 a lu' Alex;). Am dat exemplul asta ca sa intelegi ca sunt si Mercedesuri mai vechi cu "vana" in ele care se pot pune cu un BMW;) |
aaaa...si inca ceva...."old-lady" era o figura de stil;-)
|
Intre astea doua... votez Mercedesu'
|
4 Attachment(s)
Si mie imi place mai mult Mercedesu';)
Uitati un frumusel de 326 cp... |
3 Attachment(s)
Si pt fanii BMW (Mertan)...un M5 '91 aproape la fel de frumos ca Mercedesul AMG8) 8)
|
Quote:
|
eu votez tot mercedesul
vrei sa spui mai alex ca mercedesu ala e pt mosnegi ? tu ai mers cu asa ceva ??? adik cu motorul ala sau ceva asemanator ??? daca o masina fuge cu 180 insemana ca e buna ??? de unde stii ca un mercedes din ala nu fuge la fel ??? |
Quote:
am mers cu un 3000 diesel si am ramas cam pe spate adik cum poate sa fuga o masina cu ceva vechime si la asa greutate |
Pai un W124 cu motor de 2500 Diesel are 1960 kg. Cel cu motor de 3000 are mai mult. E nevoie de ceva cai care sa urneasca "monstrul" de pe loc.
N-am mers niciodata cu un W 124 cu motor 3000 diesel insa am mers cu 2500 diesel, pacat ca n-avea turbina:sad: . 90 de cai pt aproape 2 tone sunt cam putini...Nu m-a impresionat la demaraj insa mi-a placut confortul(era facut la comanda). kiar daca era o masina veke se cunostea ca stau intr-un Mercedes;) .... |
Eu aleg mercedes ... :shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning