![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
|
shadows vs midnight:P https://www.youtube.com/watch?v=gI7YImyRA_0
|
Felicitari maxime BoBy pt 1 place si Romel pt prestatia care a avuto.....adica sa iesi pe locul 11 din 28 de masini avand in cedere ca era singura stock eu zic ca e totusi o realizare...inca o data felicitari si fortza ShaDowS.La pitesti vom fii fortzaaaaaaaa
|
Era sa uit....multumim dragos pt poze.....sa nu uitzi sa imi aduci pe un stick ce ai u de la tulcea ca sa termin si eu ala sapt asta....si stii ce mai astept de la u.....sa vad eu elea 4 fildesheee cat mai curand:D
|
Congratulations Boby! ai obtinut din nou locul 1 . Abia astept sa vina ziua de 1 Nov. sa fim fortzaa la Pitesti :twisted: Il felicit si pe Romica! a obtinut un timp foarte bun,avand in vedere ca masina e stok!
|
garantat va fi ceva frumos :D sper sa tina si vremea cu noi :peace:
|
Stiti cumva cate masini vor putea concura?Eu auzisem ca in jur de 150.
|
ce a luat-o in mana ala cu viperu :)) si subaru :D....bravo boby...felicitari
apropo: cum se numeste melodia de pe filmulet (demo) ? aia a 2-a :D.... e ceva prodigy, nu? |
E aproape nimeni la ora asta pe forum ? !:?:
|
sunt eu vecine
|
Salut tuturor ! Succes cu ShadowS ! Un club care este cu adevarat imaginea VALCII in ceea ce priveste capitolul MASINI. :joy: Bravo baieti ! Sa aveti parte de tot ce e mai bun ! Succes la concursuri ! Si sa continuati ce ati inceput, ca faceti o treaba, a reaq de buna ! BRAVO ! :peace: by BoDo (valcea) :dance:
|
Quote:
Multumim pentru increderea acordata BOG |
Daca vreti imi puteti spune BoDo ! Nu stiu exact daca pot sa mai schimb acum username-ul, dar banuiesc ca nu merge! Si apropo, o sa va pregatesc ceva pt acest club, sper sa va placa. Acum lucrez la acea " surpriza " ! Sper sa reusesc si sa " dau putina voce " :mrhappy: clubului ! ;)
|
Quote:
|
Multumim Bodo pt felicitari si esti binevenit aici pe forum la noi!Astept si eu sa vad care e surpriza :P Bafta in continuare pt terminarea surprizei!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning