![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Poze??????????????????????
|
Quote:
|
Azi dimineatza am vazut un BMW seria 6 bordo trecand prin fatza blocului meu....dar interesant e ca pe spate avea o evacuare dubla dar cu 2 tevi exact ca la M6....normal ca se poate sa fi fost doar un simplu 6 cu kit M...A mai vazut-o cineva sau a reushit sa ii traga cineva poze??
|
DA!!!!!!!!!! EU !!!!!!!!!!!!!!!! Erau sa imi pice plombele!!!! Da l-am vazut din mers, asa ca mi s-a parut a fi un foarte autentic M6.
|
E M6 autentic.....am prins poze ieri seara cu ea in fatza la continental....revin cu poze later cand le scot din telefon;)....arata betoooon
|
Deci cum sa zic, am stat cateva sec in extaz dupa ce l-am vazut....
|
Era sa uit, Zuky, sper k le pui pe topicul cu BMW-uri... Pls, k ii cam liniste pe acolo, si cum eu sunt mamica lui........ :D
|
Sigur ca le pun shi acolo....maine voi incerca sa le skot:)
|
Numele acestui topic este cu masini scumpe din oradea, nicdecum discutii aiurea despre masini scumpe din Oradea. So puneti poze sus, si daca vreti sa discutati facet alt thread. Atata offtopic cat am vazut pe acest thread nu cred ca este pe toate celelalte topicuri la un loc. respectati titlul nu faceti ce va tuna. Pls. Putin respekt.
|
Mda...tu itzi dai seama ca daca am folosi acest thread doar pt a pune poze ar fi probabil vreo 4 - 5 pagini de poze shi acest topik ar fi sek mai tot timpu?..Peste tot exista offtopic....ashteapta un pik ca incerk sa pun eu poze cu M6 dar devreme ce nu am cablu de date e destul de greu..
|
4 Attachment(s)
Pozele..sry pt calitate
|
frumos frumos!!!!!;):):)
|
Domle` numai la noi e offtopic peste tot! Cauta la celelalte sectiuni sa vezi!
cica au aratat la stiri ca M6-le din oradea a fost facut praf...:rolleyes2 Quote:
|
cica au aratat la stiri ca M6-le din oradea a fost facut praf...:rolleyes2[/QUOTE]
Tu vb serios?????? sau glumesti? |
Da.Masina a luat foc....:cry: ...locul accidentului,asta dimineata arata destul d nasol...atunci au fost acolo cei de la "Electrica"...altii au taiat pomul care s-a rupt...mi-am adus aminte d niste momente urite....
Sper k soferul sa fie bine.Nu stiu nimic concret... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning