![]() |
Re: Comanda Model Car World
Cum spune si thread ul ''Comanda Model Car World'', comanda se face numai pe acest site, poti sa te uiti singur pe site, si in caz ca iti gasesti ceva din ce vrei, ramane sa iti pui comanda pe fisierul care se va face la urmatoarea comanda.
Sunt sigur ca daca ai citi mai sus, cateva pagini, ai intelege tot modul de comandare : te uiti pe site, iti alegi ce vrei de acolo, notezi in fisierul word de l urmatoarea comanda, depui banii in contul lui promo si apoi astepti - asta ar fi in principiu - detaliile atunci. |
2 Attachment(s)
salu
eu ieri am primit un colet de la MCV si au ambalat pachetul ca p..a,,pardon voi ati patit asa ceva??..adica 2 din cele 1:43 etau turtite sub cele mari. vezi pozele... luni ii sun sa vad ce e de facut |
Quote:
iti zic eu rezultatul...o sa iti zica sa le trimiti inapoi..sa ti le inlocuiasca. (pe banii tai) ceea ce nu iti va conveni. din start 52 de euro transport dus- intors :D |
Aokimare, nici eu n-am patit asa ceva la comenzi MCW. Mi-au venit de fiecare data frumos impachetate. Se pare ca ai avut ghinion ...
|
au ajuns cu bine machetele. multumim foarte mult promo:joy::joy::joy:
|
Multumim Bogdane! :)
|
multumiri lui promo, cand e urmatoarea comanda ??:)
|
Quote:
din partea mea se poate si acum..dar nu cred ca mai ajunge inainte de craciun.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o noua lista e deschisa.
|
oameni nu imi ziceti si mie c-am cat vine transportul si de obicei cati va adunati,( cat revine transportul de fiecare)sa stiu ca nu stau bine cu banii si na ma uit la orice euro dat in +.
|
La pretul machetei se adauga transportul pana in Romania (cam 5-6 euro/persoana) + 10 lei comision promo + transport Bucuresti - orasul tau!
|
Hai sa incepem o noua comanda , poate le avem pana la craciun.:D
Nu-mi merge ceva la calc, sa le pot transfera in comanda. Citroen C2 Super 1600, No.5, Total, JWRC 2004 P.Henry / JP.Chiaroni Maßstab 1:18 - Metall / Kunststoff - Fertigmodell Solido - Nr. 125516 sofort lieferbar > Detailansicht 34,95 € 10,00 € Citroen C 4 Sport, Concept Car Maßstab 1:18 - Metall / Kunststoff - Fertigmodell Solido - Nr. 135059 sofort lieferbar > Detailansicht 34,95 € 12,00 € |
Se mai baga cineva la comanda? Sunt si eu amator.
|
cred ca si eu ma bag,dar nu sunt 100% sigur:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning