Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Cosmin255 15-04-06 08:30

Re: How about piercing?

Eu nu prea sunt de acord cu ele (la fete) decat la buric eventual (mi-a luat ceva sa imi fac prietena sa renunte la cel de la nas) , la baieti in nici un caz:)

orlando 15-04-06 10:43

sunt pro piercingului ascuns :D

GolfuletzS 19-04-06 08:34

nu mai are nimeni piercing ?! :) tatuajje ? ce faceti ?! :) economie la scris ! 8)

aleks 19-04-06 16:59

eu am unul... mic, da rau :D

d3vilish_lips 19-04-06 17:10

.....am eu unu din ala care se aplik cu apa dak vrei :lol::lol::lol: dureaza pana la primu dush :)

BlueEyes 19-04-06 17:52

o s am si eu unu incepand cu sapt viitoare ... sper!!!!!!:D

GolfuletzS 19-04-06 19:33

uuuuuu abea astept sa vad :-P

tatuaj sau piercing ?!

aleks 21-04-06 14:19

sa ne arati poze , ca ne roade curiozitatea :D

2fastboy 22-04-06 15:11

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
o s am si eu unu incepand cu sapt viitoare ... sper!!!!!!:D

unde unde ? 8) 8) :D

ANDY_62SLC 24-04-06 23:23

da nu mai zice nici unu nimik hai aratati tatuajele piercingurile! hai vreau sa le vad!

don_costelo 25-04-06 07:06

bai fratilor cu pierce-u asta eu nu prea am fost de acord..De ex. prietena mea nul trecut si-a dorit foarte tare un tatuaj mic mic mic si nu am fost de acord.I-am citit dezamagirea pe fata.anul asta ma intrebat ce parere am despre pierce(in buric) Am fost foarte aproape sa ii refuz dorinta....dar... daca ea ma intrebat caci ar fi putut sa si-l puna pe ascuns,atunci am acceptat. Sapt.asta mergem sa si-l puna ........Parca nu e asa de naspa ,cred!?!

d3vilish_lips 25-04-06 18:02

...nu e nashpa delok da o sa se chinuie un pik cu el la inceput da e in avantaj k vene vara ;)......

don_costelo 25-04-06 19:43

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
...nu e nashpa delok da o sa se chinuie un pik cu el la inceput da e in avantaj k vene vara ;)......

Aaaa da e naspa treaba cu pierce-u? intreb si eu ca habar nu am de unde sa stiu
ca eu unu o singura data mi-am facut gaura in ureche si mi-am pus cercel ca eram la varsta aia can ma dadeam baiat de cartier si de am crezut ca ar da bine sami pun s eu cercel
PS: nu ii condamn pe cei cu cercei in ureche dar mie nu mi-a placut......?! asta e

2fastboy 25-04-06 20:24

baiat cu cercel in ureche cam aiurea da na :lol: din cate am vazut fetelor le place poate imi pun si eu :lol: :lol:

don_costelo 25-04-06 20:28

Quote:

Originally Posted by 2fastboy
baiat cu cercel in ureche cam aiurea da na :lol: din cate am vazut fetelor le place poate imi pun si eu :lol: :lol:

incearca poate chiar o sati placa
daca nu il dai jos
dar eu nu mi-as mai pune !

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning