Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   De unde vine nick-ul fiecaruia ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1467-vine-nick-fiecaruia.html)

Alyn_racing 13-06-05 02:06

Alyn_racing
Alyn-de la numele meu
racing-de la o bluza care avea inscris pe ea RACING, care m-ia placut forte mult :D

Edd 13-06-05 16:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
daca nickul lui e kilowatt ...inseamna ca jtie omu' s-a documentat inainte sa vb :P ..cred :D :peace:

si tu faci aceasta aceasta afirmatie ptr ca? aaaaaa, nu ai un nr ridicat de posturi, aham! :twisted:

scuze de intarziere dar nu mai gaseam topicul ...m-am chinuit si l-am sunat pe profu' de fizica si adevarul e ca intr-adevar 1kw=1.36 cp in nush ce sistem..plm daca vrei neaparat caut foaia aia si iti zic exact..am aflat acum vreo luna dar nu mai gaseam topicul ;)

P.S. nu numarul de posturi face diferenta

alexutzu 13-06-05 21:53

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

daca nickul lui e kilowatt ...inseamna ca jtie omu' s-a documentat inainte sa vb :P ..cred :D :peace:

si tu faci aceasta aceasta afirmatie ptr ca? aaaaaa, nu ai un nr ridicat de posturi, aham! :twisted:

scuze de intarziere dar nu mai gaseam topicul ...m-am chinuit si l-am sunat pe profu' de fizica si adevarul e ca intr-adevar 1kw=1.36 cp in nush ce sistem..plm daca vrei neaparat caut foaia aia si iti zic exact..am aflat acum vreo luna dar nu mai gaseam topicul ;)

dap , asa este, mai exact 1kw = 1,36102 cp

Edd 14-06-05 11:09

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

dap , asa este, mai exact 1kw = 1,36102 cp

ti-am zis io ca stie omu' ce zice :wink:

SHOGUN-A8 31-07-05 04:33

Shogun=conducator in limba japoneza,iar a8 e pt ca imi place a8-ul si o sa am unul...in viitor :P

ct77pia 05-08-05 13:55

CT orasul
77 anul de nastre
PIA popa ion adrian

TM-84-DMX 05-08-05 21:00

TM 84 DMX
Numarul d inmatriculare de la LupoPOWER :twisted:

remusrm 15-08-05 06:48

REMUSRM=Remus Raul Muresan

PTC 17-08-05 11:24

PTC vine de la porecla PITIC :wave: ce am capatato la varsta de 7 ani find cel mai mic :sadblinky dintre prietenimei si asa a ramas incat ma gandesc sa trec si PITIC in buletim :lol: ori cum nimeni nu mai stie cum ma cheama,aaaa..da chiar cum ma chiama :weirdface ?!?!?! :lol: :lol:

minirally 17-08-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"PTC\"
PTC vine de la porecla PITIC :wave: ce am capatato la varsta de 7 ani find cel mai mic :sadblinky dintre prietenimei si asa a ramas incat ma gandesc sa trec si PITIC in buletim :lol: ori cum nimeni nu mai stie cum ma cheama,aaaa..da chiar cum ma chiama :weirdface ?!?!?! :lol: :lol:

eu stiu eu stiu...vrei sa`ti zic? :lol:

andrey2003 17-08-05 12:22

Andrey- my name
2003-... nush exact...

BASU 31-08-05 11:09

voce groasa+vibratii puternice... lumea ma asculta in fiecare zi :lol: = BASU :twisted:

Low_Ridah 06-09-05 14:03

Low Ridah ... nu Low Rider , e o diferentza ... Low Rider e masina eu sunt Low Ridah , soferul :D ... ascult mult Rap > influente mari de la melodia Ambitions as a Ridah - 2Pac .. :twisted: 8)

valib 09-09-05 22:43

valib = valeriu blaj
:)

Vladutzzz_sv 10-09-05 03:38

as

vladutzzz - numele meu
sv - suceava

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning