Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Dacia Solentza/Supernova vs. Cielo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1462-dacia-solentza-supernova-vs-cielo.html)

shadow 30-08-04 11:47

DA, chiar are un buton de la care treci de la benzina la gaz!!!
Si pe gaz trage mult mai prost decat pe benzina
Dar cand vrei sa o alergi un pic o bagi pe benzina si \"of you go\"!!!

DJ10BOD 30-08-04 12:53

Quote:

ka suna naspa masina pe gaz
D c? nu suna naspa... doar dak esti snob... :) :) Gandeste-te k gazul e mai ieftin... mergi mai mult!!!

steph 30-08-04 21:01

aha oi vedea in cazu asta .... dar oricum ... gaz :(

HolySoul 31-08-04 00:07

ma din cunostintele mele .. am o dacie berlina 1310 motor de 1400 fac orice cielo netunnat si-n curbe si-n linie dreapta .. .
Solentza ... iaka ca alea imi dau fum (nici chiar da nu ma aventurez sa depasesc ca accelereaza bine tare alea si ajung de la 130 la 160 la fel ca a mea ...si .. vine masina .. ma bag in spatele lor ) Slz e greu tare de intrecut dupa parerea mea imposibil daka ai cielo ... acu depinde si de sofer
si inka ceva .. o intrat maik-mea cu dacia ei intr-un cielo in portiera .. i-o bagat portiera in masina la taximetrist ... masina ei n-are nik ... iar de plouat in dacie .. YES! in astea noi ploua in alea de prin 90-99 nu ploua .. astea cu injectia lor cu tot de huruie la 140 parca-s avion si nu mai trag deloc alea prostii de masini ma pish pe ele are maika-mea de aia .. jaf!!! cu un cielo fum itzi iei
Da acu pe bune se vorbea care fuge mai tare .. eu zic ca sltz fum lu nea cielo
poa sa fie si executive

BogdanCMS 31-08-04 00:15

Baiatule, tu pe ce planeta traiesti? Dacia 1410 fum la Cielo...ambele stock...puahahahahahaha :lol: :lol: :lol: You're the funniest men in that chair!!!
Bai nene, voi nu v-atzi saturat de atata aberat??? De unde le scoateti fratilor, din romane de Jules Verne??
Va multzumesc, n-am mai ras atat de mult timp...puahahahaha... :lol: :lol: :lol: :lol: super haioshi, ce sa mai... www.4caterink.ro ... :lol: :lol: :lol:

TheSinner2 31-08-04 00:23

mda... viseaza copile.. viseaza.. imi patineaza ambreiajul, sincroane busite pe vit 3... si am facut o solenza acu 2 ore juma... apropos.. am un cielo...
===
holysoul.. ca sa nu mai vb de aiurea.. vino maine seara in fundatie. la 8.

shadow 31-08-04 09:06

Holysoul ....frate...tu esti putin cu capul....
Cum poti sa spui ca o 1400 poate sa faca un cielo?......O 1400 nu poate sa faca nici un Cielo in 8V.
Cat despre Solenza poate doar la demaraj sa poata sa faca un Cielo ca e mai usoara, dar cand ai bagat a II la Cielo, Solenza ramane cu MULT in spate..
Gluma buna......nu face o Dacie un Cielo nici impinsa de la spate de un BMW!!!!!!!
Funny Funny :D :D :D :D

COObra 31-08-04 10:11

propun mutarea topicului la sectiunea divertisment.
shadow - nu fi prea sigur de ce se intampla cand o impinge pe dacie nenea bmw-u :wink:
singura problema ar fi gasirea celui care e dispus sa io traga la dacie in poponeatza :P :P
o sa iasa lastunei mwahahahaha

steph 31-08-04 21:33

HolySoul >> gata m-am convins nu mai imi iau cielo .... imi iau o berlina daia pe carburatzie de care zici tu si dau fum la toate cielourile ... pfa ce gluma buna ... bai baiete am un break din 99 dasta pe carburator cu moaca lu iliescu ... numa piese de origine ulei bun benizna si al dreaq dak vrea sa ia mai mult de 135-140 si de la 110 in colo nu zic k accelereaza in reluare .... si vi tu sa imi zici k faci tu muci cu o coaja de dacie un cielo !

steph 31-08-04 21:35

si ink ceva cu daica in curbe la viteza aia .... poate o sa o faci pe ponor la exercitziu la sol ... tumbe suruburi ... rupt pomi ... da in nici un caz nu sta berlina mai bien k un cielo in curbe

DJ10BOD 31-08-04 22:02

Quote:

o intrat maik-mea cu dacia ei intr-un cielo in portiera
normal... pentru k a dat cu botu' in lateral... la dacie si cu bicicleta dak dai in lateral se infunda portiera k dreaq!
wake up!!!
dar tu ai dat-o cu un cielo p gaz care avea frana d mana trasa si era condus d o femeie eventual in varsta, cca 70 d ani (nu incerc sa fac discriminare dar trebuie sa recunoastem k sunt unele femei penale la volan)??? [/u]

steph 01-09-04 11:39

HolySoul > refuz sa cred k o dacie de 1400 accelereaza pana la 160 da chair si asa gandeste-te k pana acuma knd ai ieist in depasiri ai gasit oameni cu cielo care au fost simtzitzi si nu au marit viteza sau chair au franat ca sa te lase sa depasesti .... si ai gasit un nea gheorghe cu o solnitza care a calcat-o si ai ramas cu buza umflata ..... duuuuuh faci aprecieri dastea gen cielo nu trage knd aranjezi ceva si te dai nu gasesti unu in trafic acre nu are chef si treci k vantu pe langa el .... asa ma dau si io cu o masian de formula kare sta pe loc dooooh

shadow 01-09-04 12:13

Daca cu o SLZ incerci sa iei o curba mica peste 120km/h trebuie sa iti faci rugaciunea inainte, nu are pic de stabilitate!!!
Cielo poti sa iei cu el lejer curbe la viteze mari, crede-ma este f. stabil, si daca te rastorni cu o Dacie e cam nasol, macar cielo mai are si el barile alea prin usi care mai fac si ele ceva la un impact.
Sa fim seriosi o Dacie nu face un Cielo!!!!!!

DnI 01-09-04 12:44

Re:

se cam abereaza pe aicia rau de tot ... bai nene voi nu stiti cum functioneaza un motor si va dati cu parerea pe aicia...
shadow iti zic eu ca solenza sta la fel de bine precum si cielo.
daca poti sa ma contrazici chiar nu ai minte... pentru ca am avut slz.
cate masini ati avut voi ca sa cunoasteti asemenea lucruri.
va zic eu ca habar nu aveti!!!

200SX 01-09-04 14:35

shadow sa nu exageram, o avea solentza suspensia moale (supernova o avea mai tare) dar daca iei o curba mica la 120km/h nu te rastorni de loc, sau ma ibine zis ce intelegi tu prin curba mica (tras brusc de volan si frana de mana - sa nu exageram, poate o curba la 90' e o curba mica?)

Quote:

refuz sa cred k o dacie de 1400 accelereaza pana la 160
nu stiu la altii cu me dar taicamiu are o dacie 1410 din 1997 si nu vrea nici de a draq sa treaca de 135km/h - sau poate o fi la mine stricat vitezometrul ;) (si sunt ferm convins ca masina asta e stock ca nu e pasionat taicamiu de tuning)

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning