![]() |
Re: 11 G S I
Gumele spate 205/55 r15.Vreau sa le schimb cu 195/50 ....dar deocamdata am altele pe cap.....
|
Pe masina a aparut o noua toba sport.Abia acum am reusit sa o montez.Sper ca in cursul zilei de azi sa trag si vreo 2 poze.Numai bine !
|
Am vazut masina la 4Tuning Days in parcare la Romexpo.Masina arata foarte bine.Un sfat: Mai las-o jos de spate si totul o sa fie ok.Asteptam poze cu toba.Bafta !
|
Quote:
hai mai repede cu pozele alea, poate si un filmulet;) |
e frumoasa masina .. da mai trebuie sa lasi si spatele jos, sa faci ceva cu jantele astea ca nu dau bn deloc pe masina e doar PAREREA MEA imi cer scuze daca te deranjeaza ... bafta ;)
|
Quote:
|
Ce ai facut sa-o cobori de spate , in afara de schimbat arcuri , este si alta varianta? :) (fara ironii de gen : cartofi , ciment si caramida in portbagaj) :D
|
Pai da...am schimbat arcurile.Nu`s sport de aceea am spus ca am mai lasat-o.Sa se intaleaga ca nu e foarte jos.Deocamdata nu am bani de arcuri pentru spate.
|
|
Nu dispun de o diferenta mare.
|
Frumoasa rau de tot masina asteptam toba pe ea :)
|
Pe masina nu a mai aparut nimic...Deocamdata ma ocup de partea mecanica(bucsaraie) mai am o planetara de schimbat , uleiuri ,distributie si lista poate continua
|
Re: Maşina mea: 11 G S I
4 Attachment(s)
Ultimele noutati....poze
|
5 Attachment(s)
Pe masina si-au mai facut aparitia un volan sport,pedale sport (custom made), m-am jucat putin cu "tempera" pe la motor.Poze....
|
Quote:
Dar pedalele sunt penale =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning