![]() |
re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
La Tulcea vin sa ma simt bine sa ma dau mult (daca a observat cineva sunt 8 ore de curse) si intentionez sa ma dau de toti banii, nici nu ma inteseaza pretul, 100-200 daca esti pasionat vi si nu comentezi, deocamdata cursa anului este inca cea din Mai, tot de la voi, probabil asta o va intrece pe cealalta...deci cine vrea sa vina nu se uita la 100 sau 50 lei...
PS nu le mai dati satisfactie celor care scriu idiotenii despicand "rahatu" lor in 4 ignorati posturile lor si e cea mai mare palma pt ei |
Pentru aia care se stiu turnatori:''Nu chemati militia si la cursa asta ca e LEGALA si s-ar putea sa fie acolo'' ;) . Eu platesc taxe la stat si nu as vrea sa consume loganul de 50.000de euro benzina degeaba...
Se stiu ei cine sunt.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu a scris nimeni idiotenii..daca tie asa ti se par ..e problema ta..apropo ai mai invatat sa pleci dupa loc..? razvan pleca bomba cu ibiza ...sunt curios ce o sa faci tu...multa bafta..poate reusesti un loc pe podium ..dar daca o sa vina leonul negru mup de buzau..o sa fie greu..pentru tine...si daca esti pasionat asta nu inseamna sa arunci cu banii in stanga si in dreapta. |
ok. Terminati va rog cu problemele astea. Daca aveti conturi de reglat, exista pm-uri, id-uri de messenger, e-mail-uri, telefoane si o gramada de alte mijloace de a comunica. Daca intra un "guest" pe acest thread sa se informeze despre cursa, trebuie sa faca muuulte sapaturi dupa informatiile cautate, prin 10.000 de posturi de "nemultumiri" si jigniri.
|
Nu ma refeream la baietii din Tulcea, padurea noastra de aici are si ea uscaturile ei.
|
OAMENI BUNI
Hooo gata , chiar e nevoie sa punem un super moderator 24 din 24 pana la cursa aici? ca sa nu mai comentati aiurea? Cititi regulamentul forumului si incetati , este un thread de promovare , daca acesta nu va fi lasat sa isi faca treaba fiecare user va incepe usor ca la fotbal cu cartonase galbene si rosii. Nu inteleg care este problema multora , dar multi care am organizat stim ca sunt inevitabile si astfel de comentarii de la diferite persoane , caci sunt masini si masini la fiecare om , iar preferintele difera de asemenea de la om la om in functie de acele masini. Din ce am observat eu de cativa ani de zile , ce se intampla la TULCEA , este un mare plus pt Romania , unii o pot numi chiar modernizare , grupele sunt fantastice , mai ales din punctul forte de vedere ca te poti da de cate ori vrei , cu cine vrei , de la ce grupa vrei , chestie care in altele nu se intampla 90% din cursele romaniei fiind eliminatorii. Sunt curios cati din acestia care comenteaza ar fi ajuns in finalele grupelor vechi , de se ridica aici cu pretenii sa comenteze actualele grupe ... sunt sigur ca nu-s nici 2. Bucurati-va de cursa , eu unu vin a 3-a oara si sincer mi-a placut de fiecare data , chiar si data trecuta cand am plecat cu masina in pioneze , pur si simplu VEZI ALTCEVA Incercati voi sa organizati asa ceva si dupaia comentati , Tulcea inainte era reprezentata de MikaFly care il salut si max inca un baiat sau doi , dar acum de 2 ani de zile sunt oameni care incearca sa faca o treaba si organizeaza curse pt voi , iar voi ce faceti? criticati? lasa ca nici invers nu va place ca nu sunt cursele asa des organizate in Romania . Putin respect pt cursa asta ca totusi e pt noi toti , chiar daca multi uitam ca am ajuns aici din pasiune pt acest sport , si ravnim dupa cupe , asta nu inseamna ca nu o putem face cu gura inchisa , prezentati-va la start si punct , vorbiti cu masinile si cunostintele automobilistice . Delta Speed Line succes X-Team va saluta , ne prezentam si noi cu cateva surprize. Nu ascultati gurile rele si concentrati-va mai mult pe micile defecte din cursele trecute ( intratu in fata sau etc ) nu pe comentariile de pe forum . Succes la cursa pt toti si ne vedem acolo. P.S. sa nu cumva sa uitati de standu de mancare si sucuri ca noi suntem mai fomalai :) |
multumim yzf-ule pentru sustinere :)
revin cu informatiile legate de cazare, (nici eu n-am reusit sa-mi gasesc primul post) 25 lei/persoana, hotel 2 stele, baie proprie, apa calda, fara tv. |
Quote:
|
YZF-ule....ca intodeauna un DOMN adevarat pana in oase....de cand te-am cunoscut pana in prezent....si sunt constient ca asa vei ramane.......si Speedline Motorsport va saluta.
Maus....referitor la cazare ....stiu ca ai posibilitatea tehnica(nu ma mintii ca nu ) sa faci si sa postezi o poza cu o camera de la Iberom.(sa isi faca omu o idee).Eu zic ca la 50 ron camera /2 pers....e ok. |
Pinky(aka Metrics din primavara :P) va saluta pe toti. Ha! Nu va asteptati...
|
Quote:
|
Bravo fratilor ca organizati pt a 3 oara , va doresc sa ne vedem si la a 33-a oara si cand om fi in baston sa ne vedem la 333-a editie ...
Eu nu am decat cuvinte de lauda pt baietii care isi sparg creierii sa organizeze un eveniment , ,, , ca sa se bucure alti .... si mai putin organizatorii ( " EU VORBESC DIN EXPERIANTA '' ).. Foarte Tare ... FELICITARI ... !!!!! Tariful de participare de 100 Ron este excelent !!! -- CA PRET ... |
Sper sa pot fi prezent cu toate ca distanta e mare ....competitiile de gen sunt pe placul meu:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning