![]() |
Re: E36 - 320i...
se pare ca nici pana azi nu a ajuns acasa caroseria...:rolleyes2 sper sa ajunga saptamana care vine...o intrebare...ce fel de becuri sunt in bord?ca pe faza scurta nu mai merge becul in bord si nu stiu de care e...
|
si inca o intrebare...ce stiti...cam cu cat se mareste consumu pentru o evacuare mai mare?mai 'suparata' ca sa zic asa...
|
o toba sport iti poate aduce un surplus de putere de maxim 5-6 cai fara site pe ea...deci consumul se mareste nitel!
|
ma fratica am gasit o masina frumusica...acelasi motor ca la matza doar ca zic eu ca are vanos...masina fiind din '94...si are evacuare dubla care se aude superb...dar nu stiu cu consumu...cam cati litrii n plus:D si app...de becurile din bord ce sti?:D de care sunt
|
de becuri nu stiu nimic sincer sa raspunda altcineva care cunoaste sie in materie cate despre BMW ce l-ai gasit daca e din '94 sigur e VANOS pai depinde de cum ii dai.....VANOS e un motor ecologic de aia are euro 2 si nu consuma mult asta e menirea lui numai ca atunci cand dai blana motoru e impins la maxim.Oricum nu-ti recomand VANOS.am aflat mai multe detalii despre el si nu recomand!Mai bine fa-l pe-al tau ca e mai fortza!
|
oricum asta ramane...dar ma gandisem la ceva pentru mine...acu sa vedem daca pic de acord cu omu...daca nu...aia e:D
|
atunci sa ai bafta la negocieri
|
sa fie fratzica...masina o iau pentru design...a fost dragostea daia la prima vedere:)) oricum nu e batuta in cuie treaba si matza ramane pe primu loc clar
|
e tot matza sau urs ceva sau poate cinciar?
|
e vba de un 5 ar...alb perlat...i-am facut cateva poze...mi a placut dar nu sunt inca pronuntzat...eu vreau matza sau mai ales urs...asta mi a atras atentia...dar inca sunt in dilema
|
pune o poza sa vedem!are jante negre?
|
4 Attachment(s)
ce sa zic...cam asta e masinutza...nu e cine stie ce...dar la ce pretz are chiar mi a atras atentia...ast o parere ceva:D
|
Frumos.arata bine.Imi place ca are jante de alpina!dar la motor de 2000 te ia mult taxa doar daca faci aceeasi fenta ca la matza pe bulgaria!
|
da:D asta e ideea...:D si despre evacuarea aia e vba...cu consumu...oricum numerele sunt valabile 2011...deci n ar fi mare graba...
|
arata bine evacuarea....is 2 separate una langa alta(in gen cum ai pune 2 tobe de motor una langa alta)si aude grav sunt sigur!In rest arata bine masinutza!Nu iti creste consistent consumu aproape deloc.Garantat e schimbata doar finala!Daca e in bani buni si mai poti trage de ei in jos....ia-o fratica ca merge si un E34 crima nu gluma!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning