Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14490-lamborghini-gallardo-vs-ferarri-f430.html)

300zxtt 28-06-06 07:26

Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430

pai tu crezi ca ferrari nu are acel sunet de care zici tu ca are si lambo?

parerile sunt impartite dar eu cred ca cel care a mai avut mai inainte vreun ferrari tot ferrari isi ia si idem pt lambo...

parerea mea e ca aici ferrari e mai presus de lambo.

MaximusBM 29-06-06 01:12

ferarri ma atrage mai mult... is mai putine decat lamborghini.. cel putin asa mi se pare mie! RespecT!

BogdanNZ 29-06-06 01:28

Daca tot e sa ne "uitam in reviste" si s-o alegem pe aia care ne place mai mult, aleg Ferrari, doar pt. ca e mai rafinata si mai cu stil facuta, un pic mai pentru oameni mari, pe cand Lamboul e dur si "in your face" si e pt cei care cauta atentie...(nu ca n-ai primi atentie in 430...)
O comparatie interesanta ar fi ca Ferrariul se aseamana cu un Toreador spaniol, e elegant si plin de gratie si sugereaza siguranta si putere totodata, pe cand Lambo-ul e desigur(vezi sigla Lambo) un taur furios, super violent si puternic.Cateodata castiga Toreadorul, cateodata taurul...:D
Oricum amandoua sunt superbe...

ESPinoza 29-06-06 11:33

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ
Daca tot e sa ne "uitam in reviste" si s-o alegem pe aia care ne place mai mult, aleg Ferrari, doar pt. ca e mai rafinata si mai cu stil facuta, un pic mai pentru oameni mari, pe cand Lamboul e dur si "in your face" si e pt cei care cauta atentie...(nu ca n-ai primi atentie in 430...)
O comparatie interesanta ar fi ca Ferrariul se aseamana cu un Toreador spaniol, e elegant si plin de gratie si sugereaza siguranta si putere totodata, pe cand Lambo-ul e desigur(vezi sigla Lambo) un taur furios, super violent si puternic.Cateodata castiga Toreadorul, cateodata taurul...:D
Oricum amandoua sunt superbe...

foarte frumos spus treaba cu toreadorul si taurul

GabiByte 29-06-06 20:45

Si totusi Toreadorul nu face suta in 4 secunde :)

ESPinoza 29-06-06 20:49

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Si totusi Toreadorul nu face suta in 4 secunde :)

cine stie daca vede taurul prea nervos ce viteza prinde :)

sisp4tpro 30-06-06 00:19

Lambo mi-as lua ... insa... stam si noi si visam. are cineva dintre noi bani sa isi ia o asemenea bijuterie?

Audiholic 11-07-06 16:54

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
are si lambo po****ritate numai pentru mine un ferrari e ferrari, alias Number 1. (cu toate ca is fan McLaren)
daca te gandesti mai bine , ferrari are o istorie si experienta in curse mult mai mare ca lambo

Daca o luam asa si Audi are in prezent cel mai mare succes in Le Mans, asta nu-l face neaparat castigator la capitolul imagine. Parerea mea este ca imaginea face diferenta dintre cele doo masini. Ferarri e mai po****r dar nu la fel de cool.:twisted:

Cosmin255 11-07-06 18:19

Aici ai dreptate , este mai po****r , si multa lume ... cel putin in zona asta , dar probabil peste tot il ia pt imagine , mai mult decat pt performante...

GabiByte 11-07-06 19:46

Ferrariul e un Ferrari. Nu exista masina mai buna ca Ferrari si si daca exista in orice caz nu e Lamborghini.

Eugen_TL 11-07-06 19:49

ce concluzie inteligenta ...bravo...tu singurel ai scos-o? sau ajutor de la altii :D :D

multi se pare ca nu fac diferenta intr-o masina buna si o masina exotica...una iesita din comun care e f normal sa atraga priviri de peste tot... gaby ti-as spune eu care e cea mai buna dar nu vreau sa gresesc nu mai tin minte, dar au zis la discovery.. era vorba despre una facuta manual cap=coada acum ceva timp ..la care nici pana in ziua de azi nu s-a schimbat nici o piesa... Daca aia au mintit,asta e va mint si eu !

GabiByte 11-07-06 19:52

Nope. Am tras-o singur si asa mi o lene sa mai bag argumente, de aceea ti se pare ciudata.

Eugen_TL 11-07-06 19:55

pai ai probat probabil toate masinile..le-ai supus la teste ..tot ce trebuie si astfel ai ajuns la concluzia care e cea mai buna nu? :lol: of doamne ;)

GabiByte 11-07-06 20:05

nici nu stii cum le-am condus pe circuitu de teste de la Ferrari pe amandoua, pana si Jean Todd s-a speriat. Hai sa fim seriosi. sandumrs a zis bine acum ceva vreme. N-are rost sa le compari. E fiecare dupa care o prefera, pur subiectiv.

Eugen_TL 11-07-06 20:09

" Ferrariul e un Ferrari. Nu exista masina mai buna ca Ferrari si si daca exista in orice caz nu e Lamborghini. "

de la "care o prefera" si pana la " nu exista masina mai buna" ai multe de demonstrat ..... tu pur si simplu ai tras-o ca pe o concluzie ,UNA FARA ROST<INUTILA!....

All times are GMT +2. The time now is 21:09.

- Copyright 2026 4Tuning