Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Fiesta vs VW Polo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14465-ford-fiesta-vs-vw-polo.html)

GTI 20-08-06 16:00

Re: Ford Fiesta vs VW Polo

Hmmm,Firsta face-lift arata binisor si mi-au placut si materialele din interior,dar motoarele sunt la fel de lenese ca la Polo (aici neintrand Duratec-ul de 2.0 si 150CP de pe ST si 1.8T de pe GTI).
Domnule obrazNICK,probabil nu ai fost cu un 1.8T sau un 2.0T sau un 3.2 sau un 4.2 etc...
Normal ca motoarele mici,ma refer la 1.2,1.4,1.6,nu ofera performante "uluitoare",dar nici la alte marci nu e altcumva,stai linistit.
Uite,te duc cu GTI-ul si daca reusesti tu sa ma convingi ca nici macar nu se apropie de un TDI,ti-l donez tie. :D
P.S.: Motorul 2.0 TFSI e a doilea an "Motorul anului".......te las pe tine sa tragi concluzia
Aaaa....si inca o chestie....sunt motoare Audi :D:D:D

teddy 20-08-06 16:42

care-i treaba cu gradul mare de personalizare? am la bloc 3 golf 5 rosii 2.0 TDI cu aceeasi nuanta si tip de tapiserie, cu aceleasi culori, aceleasi jante si tot.
ce, la fiecare o fi mai stramba vreo portiera sau mai bine lipit vreun plastic? :lol: :lol: :lol: unde e personalizarea? sunt la fel.

Reddog 20-08-06 18:51

E vorba de optionalele de pe ele, una paote are esp, alta n-are, una are sistem audio cu 8 boxe, alta cu 6, etc. Nu e vorba strict de culoare, motor, usi si tapiterie.

teddy 20-08-06 20:29

si-au batut cam mult capul. e mai simplu si mai eficient sa faci pachete de optiuni.
oricum, golf 5 imi place mai mult decat focus 2... pe cand intre focus 1 si golf 4 alegerea era evidenta pentru focus.

tfsi 20-08-06 22:12

in plus mai exista si programul Volkswagen Individual :D

Sasha_z 20-08-06 22:23

vw polo mi se pare mai practic...

dreamer 21-08-06 14:57

Am votat fiesta pt look dar Polo mi se pare mai fiabil,mai cautat.

GTI 23-08-06 18:28

@teddy : sunt multi oameni la care poate nu le convine ca in acelasi pachet cu ce vrea el e obligat sa mai plateasca si ceva ce nu-i trebuie.La Golf fiecare isi pune strict ce vrea.

tfsi 23-08-06 18:33

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 529678)
@teddy : sunt multi oameni la care poate nu le convine ca in acelasi pachet cu ce vrea el e obligat sa mai plateasca si ceva ce nu-i trebuie.La Golf fiecare isi pune strict ce vrea.

avantaj client,dezavantaj VW ;)

Cosmin255 06-09-06 08:05

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 526268)
vw polo mi se pare mai practic...

bun raspuns :):):)

Sasha_z 06-09-06 15:07

ms......da` nu am dreptate????

Cosmin255 06-09-06 15:43

Mai practic in ce sens? nu mi se pare ca e un criteriu de departajare practicitatea ... ambele sunt aceeasi clasa ... daca stii si despre ce vorbim:)

Eugen_TL 06-09-06 16:56

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 544901)
bun raspuns :):):)

ar putea fi bun rasp si pt faptu' ca a zis " MI SE PARE" :D :D doar i se pare nik mai mult

teddy 07-09-06 16:37

mi se pare ca e sigur dar e posibil sa ma insel. :lol:

tfsi 07-09-06 17:33

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 545401)
Mai practic in ce sens? nu mi se pare ca e un criteriu de departajare practicitatea ... ambele sunt aceeasi clasa ... daca stii si despre ce vorbim:)

o masina poate fii mai practica decat alta din aceeasi clasa.chiar daca dimensiuniile masiniilor sunt la fel,sunt multe diferente intre ele dupa cum au fost gandite masiniile atat in interior cat si la exterior.dar oricum argumentul lui sasha_z e lipsit de argumentare.depinde la ce se refera...are polo mai multe spatii de depozitare in interior???sau cu fiesta te duci mai fericit la piata???

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning