![]() |
Re: Ford Fiesta vs VW Polo
Hmmm,Firsta face-lift arata binisor si mi-au placut si materialele din interior,dar motoarele sunt la fel de lenese ca la Polo (aici neintrand Duratec-ul de 2.0 si 150CP de pe ST si 1.8T de pe GTI).
Domnule obrazNICK,probabil nu ai fost cu un 1.8T sau un 2.0T sau un 3.2 sau un 4.2 etc... Normal ca motoarele mici,ma refer la 1.2,1.4,1.6,nu ofera performante "uluitoare",dar nici la alte marci nu e altcumva,stai linistit. Uite,te duc cu GTI-ul si daca reusesti tu sa ma convingi ca nici macar nu se apropie de un TDI,ti-l donez tie. :D P.S.: Motorul 2.0 TFSI e a doilea an "Motorul anului".......te las pe tine sa tragi concluzia Aaaa....si inca o chestie....sunt motoare Audi :D:D:D |
care-i treaba cu gradul mare de personalizare? am la bloc 3 golf 5 rosii 2.0 TDI cu aceeasi nuanta si tip de tapiserie, cu aceleasi culori, aceleasi jante si tot.
ce, la fiecare o fi mai stramba vreo portiera sau mai bine lipit vreun plastic? :lol: :lol: :lol: unde e personalizarea? sunt la fel. |
E vorba de optionalele de pe ele, una paote are esp, alta n-are, una are sistem audio cu 8 boxe, alta cu 6, etc. Nu e vorba strict de culoare, motor, usi si tapiterie.
|
si-au batut cam mult capul. e mai simplu si mai eficient sa faci pachete de optiuni.
oricum, golf 5 imi place mai mult decat focus 2... pe cand intre focus 1 si golf 4 alegerea era evidenta pentru focus. |
in plus mai exista si programul Volkswagen Individual :D
|
vw polo mi se pare mai practic...
|
Am votat fiesta pt look dar Polo mi se pare mai fiabil,mai cautat.
|
@teddy : sunt multi oameni la care poate nu le convine ca in acelasi pachet cu ce vrea el e obligat sa mai plateasca si ceva ce nu-i trebuie.La Golf fiecare isi pune strict ce vrea.
|
Quote:
|
Quote:
|
ms......da` nu am dreptate????
|
Mai practic in ce sens? nu mi se pare ca e un criteriu de departajare practicitatea ... ambele sunt aceeasi clasa ... daca stii si despre ce vorbim:)
|
Quote:
|
mi se pare ca e sigur dar e posibil sa ma insel. :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning