Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :) (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14464-tuning-intrebati-veniti-oferte-caz.html)

B_Boy 01-03-06 16:28

ia-tzi dealea de firma...k au dreptate baietzii p aci...e mai rezistent duraluminiu decat alijul de fonta-crom...mda...cum sa nu...mai avetzi de invatzat dc zicetzi k este mai bun duraluminiu...eu am incredere in astea de 1000 de ori mai multa decat in alea de duraluminiu...shi orice cunosktor ar fii de aceashi parere...da voi comentatzi doar k sa va aflatzi in treaba

CeReS 01-03-06 20:18

Am si eu o mica intrebare la tine? DE CE TOTI PRODUCATORII DE DISTANTIERE FOLOSESC CA MATERIAL DURALUMINIU SI NU FOLOSESC ALIAJUL ALA DIN CARE LE FACE NEA GICA :?: :?: :?: :?:

kalvin77 daca te intereseaza distantiere profesionale, iti pot aduce de la 4-5 firme . da-mi un PM si vorbim

B_Boy 01-03-06 20:26

poate pt k este mai ieftin materialul...te-ai gandit vreodata la asta...materialul nu la ales \"nea gica\",ci eu l-am ales,shi eu i-am oferit materialul lu \"nea gica\"...el doar la prelucrat...shi ink ceva...eu nu zic k alea care le avetzi voi la mag nu sunt bune...poate or fii chiar f bune...da eu am preferat sa mi le fac singur...dintr-un material care stiam k e f rezistent la uzura,shocuri,vibratzii

CeReS 01-03-06 20:38

Producatorii de piese auto, mai ales de tuning nu folosesc cel mai ieftin material, ci cel mai bun. Ptr ca nu e vb de tuning Istambul, iar distantierele lor sunt puse pe masini care merg si cu peste 300km/h . Si ce s-ar intamla daca ar ceda o roata la o masina care are asemenea viteza?
Cand e vorba de elemente de siguranta nu poti sa te joci nici cu viata ta nici cu a celorlalti

B_Boy 01-03-06 21:08

asha e...nu fol. materiale eftine...da oricum nu se compara cu aliajul asta...crede-ma k stiu ce vb...aliaju asta se fol la motoarele de vapoare...
tot ce inseamna shuruburi,piulitze,chiar shi nituri...sunt din acest aliaj

CeReS 01-03-06 21:20

Iar o alta caracteristica foarte importanta a acestor distantiere este greutatea

B_Boy 01-03-06 22:29

asta nush...nu am mai verificat...stiu doar k nu au mai mult de 1 kg

ADDOstreet_racer 07-03-06 12:29

bai dc nu vb. nimeni nimic d ionut ?

probabil ca nu stiati ca in constanta face cineva bari din fibra la preturi mici.il cheama ionut si cred ca Andrei il jtie........?

lolek 07-03-06 12:56

Re: bai dc nu vb. nimeni nimic d ionut ?

lasa si u nr de tel a lu ionutz lasa niste preturi ... eu unu acum aud de la u si poate mai sunt dar tot asea nu stim noi de ei

kalvin77 07-03-06 14:30

Suna destul de bine ... lista de preturi si modele de bari, pls!

CeReS 07-03-06 18:59

Orice va intereseaza legat de asta puteti discuta direct cu mine (preturi, modele, etc)

kalvin77 07-03-06 19:12

baiatul ala lucreaza cu tine ? de care este vorba mia sus ?

CeReS 07-03-06 19:15

da, lucreaza ptr Street Car Concept

kalvin77 07-03-06 19:51

pai si este chiar asa de ieftin ?

ZET-EVO 09-03-06 15:41

Pt pisicutza 318

rog pe cei priceputi sa-mi dea ideile pentru a incepe un tuning de performanta pt aceasta masina. Deci un BMW pisicutza 318. Cu ce incep, continui, inchei si cam ce preturi. As vrea sa-mi recomandati si piese de firma. Ca vreau ceva care sa iasa bine. NU vreau posturi de genu ca ma costa mult... eu vreau doar sa-mi spuneti cu ce sa incep si ce piese etc. Astept raspunsuri.:D

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning