![]() |
Re: Satu Mare ?
...mie mi bine si sambata seara :) ....sa speram! numa vremea asta :(
|
aham .. si cu NOS cu tot ... ;) .. osa iti iei zboru` .. ;)
|
mama dah cat ati postat...:)...nici nu stiu ce sa scriu :(
|
in legatura cu sambata seara...poate ies si eu iarasi...doar k cu vremea asta ii nasol rau...k poti derapa usor...si nu ii recomandat :)...dah mai vedem noi ce a fi pe maine...
in alta ordine de idei...logo-ul e mijto...pacat de calitatea pozei :D... |
apoi...eu iti urez bafta Juana_man...sa iti faci masina cum vrei tu si sa castigi cat mai mult...
si lu balarutzu...felicitari pt masina si mc pt cuvintele adresate...poate ne imprietenim cu oradea...si iese ceva...;) |
pacat :D...dah dc nu faci si u o legala pe aeroport...k tot romanu?
|
de cand is aia si pe la noi si cu ce se ocupa? :)...si cand or face ceva? si u cu ce evenimente te ocupi? tot asteptam o intalnire...aia promisa...tot astept mail...dar astept degeaba deocamdata :)...
|
1 Attachment(s)
...sper ca baietii de la PROMOTORSPORT sa organizeze in curand ceva pe la noi! si sper asta sa nu fie numa prin mai!!!
|
Salutare,mai da ce D'zeu,ce ii aici Mirc??Atata ati scris ca nici nu mai stiu cui sa-i scriu.....:x...hmmm....mai Dani cam nu stiu,in legatura cu liniuta pt.ca nu ti-am vazut Polo-ul mergand mai nervos si mie cam imi mor calutii pe rand sa-r putea sa......raman....un picut...balurutzu respect pt.masina,ai ceva muzica in portbagaj...aiaiaii,arata fain si spoilerele,mai Dani am crezut ca ti-ai pozat motoru din Polo:))...noah mai cand ne intalnim???asa la o vorba prin oras pe undeva...daca sambata ii vreme buna ne putem intalni prin centru pe undeva....sa iesiti in oras....mai vb.
|
oricum ... nu mai e chiar asa mult pana in mai ... asa ca ...
decat nik tot e mai bine si asa ... ;) |
Quote:
Hmmm........Abia astept sa-ti vad motoru asta nou:D Hai k m-ai luat prin surprindere mai pune-ma si pe mine la curent cu ce se mai intampla prin sm!!!Am auzit k vremea nu tare tine cu omu pe la voi:(Aici e cald si soare.......haidetzi incoace:))Na hai k mai vb noi mai multe la o bericica in curand:D |
azi ceva miscare? nu aveti chef sa iesiti?.....ieri am facut o liniuta cu benny.... a fost super!!!! :) :) :) poate ne intalnim azi mai multi.
|
salza...in oras? pe unde si la ce ora? nu mai bine ne intalnim la iesire din oras? :)...
|
juana...pe la ce ora mergi k astia se duc imediat...apoi pt mine ii cam devreme :)...ne vedem prin oras? mergem undeva la o miscare?
|
Mah,da si voi sambata seara va-ti gandit sa iesiti la o miscare cand se chefuieste si se bea ca tot omu normal:)....trebuia iesit dupamasa....Criwar acuma m-am trezit cu capu cat casa...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning