![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
Quote:
Quote:
dar...adevaratii pasionati, nu se sperie de vreme ;) |
Quote:
|
wow ce soare e afara , cam frigutz dar foarte soare :D
daca se mentine asa pana sambata ar fi super. oricum codul galben de vreme rece era valabil pana joi. |
Bwai nebunilor aia e ploua ploua evenimentul se va tine...avem unde sa bagam masinile la adapost... in spatele mallului este o zona acoperita... deci nu e problema plus ca sub pod nu ploua ;) dar o sa le fie putin mai greu celor de la drift ;) atat in rest... e ok... asta in cazul in care ploua :P dar...NU PLOUA !! :) ca al pun pe pikollo sa rada la soare :))))))))
|
Quote:
|
Pt cei ce nu au masina.In principiu s-ar putea sa vin si eu si mai am locuri in masina am un renault trafic deci incapem mai multi...tinem legatura astept pm de la cine ar vrea sa vina
|
uite un gest frumos :)
|
Quote:
pretul este de 50 ron noaptea cam asa camera 2 3 paturi . cu televizor etc |
Quote:
Quote:
|
intrebare
taxi drift ,se face?:-) si daca da,pe ce criterii?(pe cine trebuie sa omor:twisted:) |
parca postase cineva inainte cu cateva pagini cum ca s-ar trage prelata de pe pod pe euromall in caz de ploaie...sau cam asa ceva...ori zisese la misto? D.Y sau Pickollo stiti ceva?
|
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombie
Quote:
|
imi cer scuze oricum e cam a doua oara cand repeti...nu la masina MEA ma refer sa fie acoperita cand ploua...am prelata dao dreq de masina...nici nu o acopar...ma refer la baietii care participa la drift...pentru asta imi fac griji...nu pentru mine sau masina mea...daca te-am deranjat ca am postat si a trebuit sa dai un raspuns de prea multe ori scuza-ma...nu mai imi raspunde ca am inteles
|
M-am uitat acuma pe mai multe situri de vreme si se anunta vreme bune pe 17 18 in Pitesti oricum maine stim cel mai sigur cum va fii vremea
http://www.meteo.ro/vremea/167/stare...n-Pitesti.html http://www.portal-info.ro/vremea/pro...u-pitesti.html |
sa dea dumnezeu sa fie buna!! pikollo seara o sa fie party in cort? adica e pe bune treaba? ca asa eu sambata scap la 3 jumate de la facultate...si de la romana pana in pitesti nu fac mai mult de o ora jumate...asta in caz ca este party seara cu dj si alte alea...ca am citit si eu acum tot postul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning