![]() |
Re: Golf R32 a murit, traiasca noul Golf R
Daca va uitati mai bine scrie acolo : Selected features , adica e doar o selectie cu ce e pus pe masina, nu sunt toate optionalele trecute cum nu sunt nici toate dotarile de serie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Scoti si 310 dar fortant turbina aia peste limitele ei, aia nu o poti numi o configuratie "safe" care poate fi folosita fara griji zilnic. Eventual pentru o liniuta, doua apoi te calmezi.
|
cu revo ed.30 ajunge la 300 cp si 420 Nm si e foarte safe, anyway, aici vorbim de S3, pardon, golf R ...
|
Quote:
|
Quote:
Foarte tare frate, fraieri sa fie, liber la elice. |
Quote:
uita-te la mijlocul pagini. Cu unele modificari poti scoate cai multi transmisia si diferentialul sa tina. Eu cred ca vom vedea Golf R si pe la vreo 400 hp in cazul in care are cutia, cadranul, CWP, diferentialul, axa spate mai serioase |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu tiam dat datele oficiale de la skn ca dovada. Daca ma insel, graseala mea.Insa tot nu o sa ma convingi ca e un tuning sanatos si nu FORTAT. Si ti am mai explicat nu mai lua romania ca exemplu unde fiecare om care si ia masina pac pac pune cip pe ea...Nu mi zice ca cipurile sunt safe ca daca nu ma interesam pe la mecanici nu vorbeam de ele. Si iarasi, omul de care zici tu ca a luat o de nou e 1...mai arata mi 10 ca el care au luat masina noua ca sa o tuneze...si dupa aia uita te pe vanzarile gti-urilor si zi mi unde e minoritatea. Priveste imaginea per ansamblu nu te mai raporta doar la x si y. Ps:doar asa ca un test subiectiv...cel mai simplu de facut, intra pe mobile.de da search gti si gti tuning si zi mi ce gasesti...iti zic eu raportul este de 33,5 la 1 . |
Eu am luat-o de noua si la 30.000 km am avut stage 1..Soft, admisie si intercooler 240+, acum sunt la stage 290+, evacuare, pompa de benzina si bujii..Si nu am nici o prob cu masina, trage impecabil, si nu am avut prob cu garantia..Cei de la vw au zis cat timp problema care o am nu e cauzata din cauza softului nu e prob..si mi-au facut multe operatii pe garantie..Discutam cu cel de la vw si a zis ca peste 60% din posesori de GTi ur nu raman la 200 cp..Iar despre Edition 30, se poate cu stage 1 sa ajungi la 310 cp..Are exact aceeasi turbina k04 si acceleasi intere ca la S3 sau Cupra..Oricum o masina modificata chiar si cu cel mai mic soft trebuie protejata..Adica nu mers cu ea tare tot timpul, benzina buna, ulei bun, revizie facuta mai repede..Eu fac revizia la 7000 km..Daca vrei masina puternica trebuie si ingrijita..
|
Quote:
Presupun ca tu faci drumurile de zi cu zi cu 407-le si Gti ul il tii de weekend? Adica il mai menajezi nu ? |
Nop..e invers..Cu gti ul merg zi de zi.. :) El mi-a zis ca s-a discutat in Germania cand i s-a prezentat gti 6 de prob softurilor..Si a zis ca pe gti 6 se afla intr-ul loc ascuns o alta mufa decat cea obd prin care politia din Germania o sa afle daca masina are soft facut..Si cei descoperiti vor primi amenda 500 euro..Cica din motive de siguranta fata de masina..Acum si eu si el cred ca e mai mult comercial..Deoarece o sa ai voie doar cu softul constructorului, adica doar el o sa ofer un soft care sa mareasca puterea..in fine..Nu stiu ce sa zic daca sa cred sau nu..Dar poate cineva se intereseaza de ce zic eu aici si o sa zica mai multe :P..Oricum orice masina peste tractiune fata cu 250+ cp e mai greu..Eu mi-am facut toate astea pt sufletul meu..Nu am fost la legale niciodata nu am degand sa ma duc..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning