| morpheusmaster |
11-08-09 13:52 |
Re: Tuning Show 25-26 Iulie - Suceava
Quote:
Originally Posted by euromarket
(Post 2549660)
sa stiti ca si eu ii tin partea lui sageata.... cand a fost la iasi organizat de HP & 4 tuning, eu eram in deplasare, dar prin delegatul meu, dl. Gratian mi-a transmis sa il caut pe forum sa ii dau datele mele sa imi trimita diploma de Best Autohton si de atunci nu mi-a mai raspuns la PMuri.... la Suceava cam la fel.... banuiesc ca la cupa nici nu trebuie sa ma gandesc..... am si zis ca daca se mai intampla si a 3a oara... stau frumos in banca mea si nu ma mai strofoc..... nu imi pica prea bine aaa stii super te premiem dar nu avem diplome... lasa ca ti le trimitem noi....
aaa si la suceva ziceau ca dau si pentru cluburi, voi ati primit ceva ?
|
De altii nu stiu dar stiu de mine si sageata. El trebuia sa isi primeasca diploma lui de "x" si eu trebuie sa primesc diploma mea de "Y" si diploma pentru club deci 2. Pana acum, eu, nu am primit nici telefonul ala de la Fritz in care trebuia sa ma tina la curent cu situatia...sau sa ma anunte ca lea pus la posta, sa fiu pe faza sau ca se amana treaba. Personal vin cu masinuta la expo nu cu gandu la o diploma sau o cupa, vin ca sa o vada lumea, sa vad cum se uita la ea, ce are unu/altu de comentat pozitiv, negativ...practic sa vad lume in jurul masinutei. Pentru mine asta face si o sa faca intotdeauna mai mult decat 1000 cupe la ce bibiutz am.
Quote:
Originally Posted by Red Celica
(Post 2550138)
salut tuturor.
Am comunicat la Iulius Mall nemultumirea dvs in legarura cu intarzierea livrarii diplomelor restante si deindata ce am raspunsul lor, vi-l comunic di dvs.
Multumesc de intelegere
Razvan,
|
Multumim Razvan! Eventu care urmeaza a fi organizat tot de Iulius Mall este sponsorizat? :D:D:D
|