![]() |
Re: IS - 05 - AGA
1 Attachment(s)
o poza sa nu moara topicul ;)
|
3 Attachment(s)
poze :arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
intrebare ... exista lac auto color .. cu tenta rosie , albastra etc. sau mai bine dau un polish k ala stiu k e si p culori .. (doar intreb )
|
1 Attachment(s)
HELP !
probleme partea electrica .. nu imi mai merg semnalizarile ... nu's c are .. maine ii sch releul daca nu cinev sa'mi arate o schita daca se poate .. problema stop p frana .. "electricianul" a inversat un fir ... si a pus cev d la faruri la pedala .. si cand apasam frana mi se aprindeau farurile .. akm am rezolvat dar nu am mai avut al 2 lea om pt probe .. problema indicator rezervor .. ori e dusa sonda / ori e impuscat firul p traseu ( ceeea c nu cred ) si cea mai grava ... nu imi sta la relanti .. moare motorul .. am schimbat toate furtunasele d la carburator / reglat carburatorul .. la delcou am inlocuit platina / rotorul / bujii / fise .. schimbat bobina .. nu's ce sa aiba .. sper sa ii dau d capat .. |
vezi la butonul de avarii sigur problema e de acolo adica cel putin la mn de acolo a fost problema .....si bafta in continuare...imi place mult ce vad
|
chiar sa pupat aeroterma cu bordul ....sau ai pozitionato din nou?
|
nu aeroterma a ramas acolo .. numai k mai sunt probl ma instalatie ..
intrebare .. daca stragi prea tare capacul la chiuloasa .. se aude o bataie la motor :?: |
2 Attachment(s)
fain cand vb singur :lol:
|
Quote:
ai terminat cu echipatul? |
hai ca a iesit binisor caroseria,se putea lucra mult mai bine dar in fine.pe spate vor veni roti late?
|
2 Attachment(s)
inca nu am reusit sa echipez tot mai am .. incet si sigur :D .. mai am unele probleme la ea .. dar in special si cea mai grava e cu franele ... trebuie sa schimb repartirorul si poate nu ma pune sa ii cumpar si servo'frana :sad: ... in rest sper sa o termin sa pot sa o duc la ITP ..
da dog dupa c fac itp 2 - 5.5 j - 175 fata ; iar p spate .. 2 dublate 6.5 - 7 j - 195 / 205 depinde :-P |
Quote:
|
Quote:
pe mine m-a obligat sa pun servo |
| All times are GMT +2. The time now is 09:34. |
- Copyright 2026 4Tuning