![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
Quote:
Si ce treaba au cai cu taiatul injectiei??? Adica la un cielo de 75 Cp iti taie la 6500 rpm, la unul de 86 Cp iti taie la 7000 rpm....pai atunci la un BMW de 200 Cp iti taie la 12.000 rpm sau cum??? |
Quote:
|
Quote:
peace |
Quote:
|
Quote:
|
ala nu ma pune pe mine...:))))))) eu fac cu ce am zis..o sa fac si unu cu un cielo in treapta a 3a blana..sa vedem cat scoate..masina a dat sambata cu 5 insi in masina 186..putin la vale dar a mers constant cu 182,183
peace |
Quote:
|
mai mult de 180 nuh am mers ...
|
Quote:
|
Quote:
stiu ca nu conteaza putoarea la chestia asta dar sa compari bmw de 200 cp nu poti ca ala probabil ca are si T pa el si este altceva nu este Cielo sa fim seriosi. ex. de ce taie injectia la un biturbo la 6000 rot/min in conditiile in care prima turbina o deschidea la 3500 rot/min. bmw urs cumotor de seria 5 adus din italia. |
of of
1 Attachment(s)
ma eu am un exe 16v si cu.1-a ma duc la 6500 dar nu mai trage merge in gol iar pe loc am urcat-o si in 7000 dar era in rosu si s-a aprins ceck de la motor si am lasat-o mai usor ce tot atata cearta cu turatile la cielo mai mult de 6500 gata sa terminat smecheria la cielo maine parca vad ca vine unu si zice ca se duce in 8000 cu ea
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: of of
Quote:
data viitoare cand mai faci poze , sa-ti inchizi si usile |
Re: of of
Quote: