![]() |
Re: Maşini modificate din Vrancea
Quote:
|
Quote:
|
stai ca nu inteleg nici eu prin metabond faci chip tuning?:))
|
Credeam ca sunt singurul care nu intelege:-P:-P
Ps: Sa vezi cati cai iti da Thunder :lol::lol::D:D Cred ca bati si 2.5 benzina cu 1.6 daca iti facci cip d-ala |
ei an ...ati inceput cu glumele.:D...la motorul normal aspirat benzina..nu poti sa dai din resoftare ..decat de la 5 la 12 cp...si la turbo diesel de la 15 la 30cp..faza cu metabondul e alta treaba ....s-au cam amestecat ce-i drept...metabondul este un super aditiv care printr-o reactie chimica ..reduce frecare cu 40%...frecare mai putina cp mai multi cu 4-6cp mai multi....ati inteles cu sta treaba....si metabondul nu este doar pt ulei ...e si pt motorina ..curata injectoare..pompe de injectie ...la benzina la fel...reduce consumul....mai documentativa si voi pe gooagle...
|
daca toata lumea e off-topic....sa fiu si eu
sincer mi-am pus metabond in ulei...si sincer nu simt nici o diferenta:???: nu stiu...poate ca de vina o fina limba romana care apare pe ambalaj si care,ca la multe alte produse, cam scade din calitati......;) am sa incerc si aditivul de benzina....sa vedem ce iese |
Quote:
|
Quote:
te incanta sa o faci alb mat ? |
Tinand cont de planuri nu, nu o voi face alb mat ci albastru OPC, dar in primavara, pana atunci poate reusesc sa-i pun Z20LET-ul la care visez sa-l pun pe masina de 2 ani de cand am luat-o.
|
deci la cat de frumoasa e masina acum i-ai mai tras si un albastru OPC si nu mai ai ce-i cere... si cat despre motor ce sa zic sa ti se implineasca visul
Quote:
deci un calcul asa daca ii bagi aditivi metabond deja ai ajuns la 109...110 cai ii mai pui si un chip sari de 120...130 fara probleme... da sa nu cumva sa faci cipuieli d-astea si sa bagi aditiv d-aia ca dupa ma faci tare de tot. |
1 Attachment(s)
Salut baieti,topicul se cheama masini modificate din Vrancea ,nu offtopic-uri,in fine, si o masina tare vazuta intr-un orasel din Vn :)
|
Quote:
|
asa ti se pare tie ma sonny un S63 AMG?
|
Quote:
|
Quote: