Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Maşini modificate din Vrancea (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/140722-masini-modificate-vrancea.html)

VN23TDR 25-10-10 08:00

Re: Maşini modificate din Vrancea

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3752067)
Parca ar merge niste distantiere pe spate sa iasa putin mai in afara rotile nu? Sau daca faci asta iti vor atinge rotile in aripi?

Da, ar merge. Nush daca imi ating.. daca pun maxim de 15 mm cred ca e ok.

VN23TDR 25-10-10 08:04

Quote:

Originally Posted by daddyka (Post 3753239)
misto bmw-u la motor ai facut ceva ????un chip tuning ar merge;) https://forum.4tuning.ro/611-zona-com...-servicii.html

N-am facut nimic la motor. Ia spune-mi ce performate scot dintr`un motor de 1.6 ? de 101 cai ?

fisan 25-10-10 08:05

stai ca nu inteleg nici eu prin metabond faci chip tuning?:))

jipianu 25-10-10 18:09

Credeam ca sunt singurul care nu intelege:-P:-P

Ps: Sa vezi cati cai iti da Thunder :lol::lol::D:D Cred ca bati si 2.5 benzina cu 1.6 daca iti facci cip d-ala

daddyka 25-10-10 20:52

ei an ...ati inceput cu glumele.:D...la motorul normal aspirat benzina..nu poti sa dai din resoftare ..decat de la 5 la 12 cp...si la turbo diesel de la 15 la 30cp..faza cu metabondul e alta treaba ....s-au cam amestecat ce-i drept...metabondul este un super aditiv care printr-o reactie chimica ..reduce frecare cu 40%...frecare mai putina cp mai multi cu 4-6cp mai multi....ati inteles cu sta treaba....si metabondul nu este doar pt ulei ...e si pt motorina ..curata injectoare..pompe de injectie ...la benzina la fel...reduce consumul....mai documentativa si voi pe gooagle...

tek_tm3 26-10-10 08:32

daca toata lumea e off-topic....sa fiu si eu
sincer mi-am pus metabond in ulei...si sincer nu simt nici o diferenta:???:
nu stiu...poate ca de vina o fina limba romana care apare pe ambalaj si care,ca la multe alte produse, cam scade din calitati......;)
am sa incerc si aditivul de benzina....sa vedem ce iese

VN23TDR 26-10-10 08:48

Quote:

Originally Posted by daddyka (Post 3756694)
ei an ...ati inceput cu glumele.:D...la motorul normal aspirat benzina..nu poti sa dai din resoftare ..decat de la 5 la 12 cp...si la turbo diesel de la 15 la 30cp..faza cu metabondul e alta treaba ....s-au cam amestecat ce-i drept...metabondul este un super aditiv care printr-o reactie chimica ..reduce frecare cu 40%...frecare mai putina cp mai multi cu 4-6cp mai multi....ati inteles cu sta treaba....si metabondul nu este doar pt ulei ...e si pt motorina ..curata injectoare..pompe de injectie ...la benzina la fel...reduce consumul....mai documentativa si voi pe gooagle...

Salut. Nu mi-ai zis nimic concludent. 1.6 benzina aspirat, 102 cai si 150 Nm. Spune-mi te rog ce performante atinge motorul asta dupa chiptuningul tau.. ?

grosu 27-10-10 09:36

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3750781)
Uite pun eu cu a mea....

Pana in primavara va capata alta inima si alta culoare....pt a completa actualul kit exterior de pe masina....

Mai multe detalii la momentul finalizarii proiectului

e frumoasa tare , imi dau si eu cu parerea nu vreau sa ma judeci gresit ,lasa luneta asa si lateralele fata+spate o tenta deschiisa 50 % transparenta eu zic ca o da mult mai frumos..........parerea mea

te incanta sa o faci alb mat ?

uskt2005 27-10-10 10:56

Tinand cont de planuri nu, nu o voi face alb mat ci albastru OPC, dar in primavara, pana atunci poate reusesc sa-i pun Z20LET-ul la care visez sa-l pun pe masina de 2 ani de cand am luat-o.

jipianu 28-10-10 19:08

deci la cat de frumoasa e masina acum i-ai mai tras si un albastru OPC si nu mai ai ce-i cere... si cat despre motor ce sa zic sa ti se implineasca visul

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 3757703)
Salut. Nu mi-ai zis nimic concludent. 1.6 benzina aspirat, 102 cai si 150 Nm. Spune-mi te rog ce performante atinge motorul asta dupa chiptuningul tau.. ?

mah thundere vad ca baiatu nu iti mai raspune dar ce sa zic hai sa calculam noi asa putin dupa aditivi si cipuri:-P:-P:D:D:D creca iti da ceva cai la smkeria ta de 1.6:lol::lol::D:D
deci un calcul asa daca ii bagi aditivi metabond deja ai ajuns la 109...110 cai ii mai pui si un chip sari de 120...130 fara probleme...
da sa nu cumva sa faci cipuieli d-astea si sa bagi aditiv d-aia ca dupa ma faci tare de tot.

Nitrous 05-11-10 17:43

1 Attachment(s)
Salut baieti,topicul se cheama masini modificate din Vrancea ,nu offtopic-uri,in fine, si o masina tare vazuta intr-un orasel din Vn :)

Sonny™ 05-11-10 17:48

Quote:

Originally Posted by Nitrous (Post 3787687)
Salut baieti,topicul se cheama masini modificate din Vrancea ,nu offtopic-uri,in fine, si o masina tare vazuta intr-un orasel din Vn :)

am impresia ca masina asta e cam stock nu inteleg de ce ai postat aceasta poza aici?

jipianu 05-11-10 18:28

asa ti se pare tie ma sonny un S63 AMG?

Sonny™ 05-11-10 19:13

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3787841)
asa ti se pare tie ma sonny un S63 AMG?

nu e vorba de asta, dar asa vine el...eram sigur ca o sa se inteleaga aiurea;)

Nitrous 05-11-10 19:46

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3787706)
am impresia ca masina asta e cam stock nu inteleg de ce ai postat aceasta poza aici?

Daca citesti cu atentie subtitlul scrie clar masini frumoase vazute......sau vrei sa aibe farurile vopsite ?!ca vad ,ca asta se poarta la unii in materie de frumusete si "tuning" implicit.

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning