Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

roby33 16-09-09 15:21

Re: Agressive Racing Team

tree sa vin si eu la o intalnire de a voastra dc ma primit clar....nu am nu stiu ce dar merge:))

Erros20 16-09-09 15:24

Quote:

Originally Posted by Agressive-Golf 3 (Post 2644175)
fratilor,poate v- ati suparat,pt treaba de aseara,eu mai am 3 sapt pana la nunta,am avut si eu problemele mele,la 10 fara puteam veni dar in baruri in nici intrun caz nu o sa ma vedeti,care intelege bine,care nu si asa ii bine!in parcari cand a fost nu a fost nici o problema,oricand!cam atat am avut de replicat pt treburile de mai sus!mersi de intelegere
:peace:

Nici o problema . Fiecare avem problemele noastre . Next time ... vineri .. la curatenie generala :D

Quote:

Originally Posted by CoBrA69 (Post 2633499)
numai pe erros l-ai ratat :)) nu este om mai dinilau ca ala :D numai bine frate.

Ce draq dom`le :lol: ...
Cat despre fiatul lui Bogdan ... Low ... Il cunosc prea bine .. si el pe mine 8)
:lol:
Brb ca ma duc sa imi pun tapiterie de piele pe usi :shock:

Quote:

Originally Posted by roby33 (Post 2644771)
tree sa vin si eu la o intalnire de a voastra dc ma primit clar....nu am nu stiu ce dar merge:))

Parcarea este un loc public ... :lol: ... Daca crezi ca poti purta o discutie fara impresii etc ... cum fac altii ... esti binevenit :tetter: :lol:

Musste 16-09-09 17:16

ma baieti am nevoie de 2 aripi p spate pt mazda mea .. nush dak mai potrivesc si de la alte masini , da daca stie careva unde pot gasi cva dezmembrari care au ceva ce mi-ar potrivi ar fi magic, k trebuie sa scap repede de rugina aia kr s-o extins violent intre timp :shakefist .. multumesc:D

Erros20 16-09-09 19:18

2 Attachment(s)
Pentru curiosi ... usa din piele (tapiterie) ... piele originala nu imitatie :-P
Cat despre dezmembrari ... cauta prin cj ... in zalau slabe sanse sa aflii pt masina ta :cry:

MICUTZUL_JCM 16-09-09 21:12

10 Attachment(s)
CEVA POZE CU HECIU MEU putin arata ca un tractor da mere lka tara si la oras nu mia conteaza la ce gropi avem ....

m-ai urmeaza ceva retusurii pe la caroserie si ceva la motor in plus ceva caiii ca nu prea are :lol::lol::-P

Agressive YST 16-09-09 21:49

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 2645408)
Pentru curiosi ... usa din piele (tapiterie) ... piele originala nu imitatie :-P
Cat despre dezmembrari ... cauta prin cj ... in zalau slabe sanse sa aflii pt masina ta :cry:

este la garaju partidului unu care tapiteaza panour usi,pavilion,bort ce vrei piele sau imitatie in funtie de buget mai gasesti un atelier pe 22 DECEMBRIE la fel nu ai gasit ca nu ai cutat//// tovarasul meu Erros bine ca te ai,descurcat bravo tie ;)

Agressive 17-09-09 11:24

Quote:

Originally Posted by MICUTZUL_JCM (Post 2645759)
CEVA POZE CU HECIU MEU putin arata ca un tractor da mere lka tara si la oras nu mia conteaza la ce gropi avem ....

m-ai urmeaza ceva retusurii pe la caroserie si ceva la motor in plus ceva caiii ca nu prea are :lol::lol::-P

Frumos Golful si acuma , ai grija de el numai :-P

Blondu_206 17-09-09 12:28

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 2619628)
tare rau mascota .. imi plac cretzele la nebunie :shock:

Amin !!!!!!:D:D:D:D

bzsa 17-09-09 13:14

Quote:

Originally Posted by Agressive (Post 2647028)
Frumos Golful si acuma , ai grija de el numai :-P

frumos dar eu as scapa imediat de eleronul ala de pe masina

Erros20 17-09-09 20:46

bine zice bzsa ... Scapa`l la mine pe masina :D ... ca e prea fain

NuMereLiftu 18-09-09 19:13

Daca aveti ceva de tapitat sau alte chestii... scaune, usi, etc. Luati legatura cu mine... ieftin si calume !!!

MICUTZUL_JCM 18-09-09 21:35

vand farurii cu lupa HELLA plus masca facuta pentru golf 3 le vedeti mai sus pe pagina.au si reglaj electric pe inaltime

LauAmericanu 19-09-09 00:16

Salut...

7 Attachment(s)
Salut baieti...sunt si eu cu o masina cu ceva tunning pe aici prin zalau...inca nu am avut bani sa o inmatriculez...intre timp a inceput sa mi se fure si semnalizarile de pe ea(cele clare din primele poze, care lipsesc cu desavarsire in cele de la final!)...urat, sper sa nu o gasesc si pe butuci intr-o zi....
Acuma i-am schimbat jentile...am pus 195/50 r15.
Motorizarea e 1,9 TDI si are si ceva chip tunning...

Erros20 20-09-09 13:34

4 Attachment(s)
Sa nu se inteleaga gresit , LauAmericanu nu face parte din A.R.T. .
Si vreo 2 - 3 poze ... Care mai aveti sa mai puneti .
Rupere o fost la koe :twisted::lol::lol::lol:

Agressive 20-09-09 16:42

A fost frumos evenimentul , pacat ca nu a participat nici unul din Club de la noi la drift poate la anul . Cat despre concursul cu muzica a participat un GOLF 3 din ART.
Asteaptam mai multe poze din partea fotografului din Club.

Agressive Racing Team.
Vezi ca te prevenim
Te simti de la distanta atunci cand venim....

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning