![]() |
Re: Agressive Racing Team
tree sa vin si eu la o intalnire de a voastra dc ma primit clar....nu am nu stiu ce dar merge:))
|
Quote:
Quote:
Cat despre fiatul lui Bogdan ... Low ... Il cunosc prea bine .. si el pe mine 8) :lol: Brb ca ma duc sa imi pun tapiterie de piele pe usi :shock: Quote:
|
ma baieti am nevoie de 2 aripi p spate pt mazda mea .. nush dak mai potrivesc si de la alte masini , da daca stie careva unde pot gasi cva dezmembrari care au ceva ce mi-ar potrivi ar fi magic, k trebuie sa scap repede de rugina aia kr s-o extins violent intre timp :shakefist .. multumesc:D
|
2 Attachment(s)
Pentru curiosi ... usa din piele (tapiterie) ... piele originala nu imitatie :-P
Cat despre dezmembrari ... cauta prin cj ... in zalau slabe sanse sa aflii pt masina ta :cry: |
10 Attachment(s)
CEVA POZE CU HECIU MEU putin arata ca un tractor da mere lka tara si la oras nu mia conteaza la ce gropi avem ....
m-ai urmeaza ceva retusurii pe la caroserie si ceva la motor in plus ceva caiii ca nu prea are :lol::lol::-P |
Quote:
|
Quote:
Frumos Golful si acuma , ai grija de el numai :-P |
Quote:
|
Quote:
|
bine zice bzsa ... Scapa`l la mine pe masina :D ... ca e prea fain
|
Daca aveti ceva de tapitat sau alte chestii... scaune, usi, etc. Luati legatura cu mine... ieftin si calume !!!
|
vand farurii cu lupa HELLA plus masca facuta pentru golf 3 le vedeti mai sus pe pagina.au si reglaj electric pe inaltime
|
Salut...
7 Attachment(s)
Salut baieti...sunt si eu cu o masina cu ceva tunning pe aici prin zalau...inca nu am avut bani sa o inmatriculez...intre timp a inceput sa mi se fure si semnalizarile de pe ea(cele clare din primele poze, care lipsesc cu desavarsire in cele de la final!)...urat, sper sa nu o gasesc si pe butuci intr-o zi....
Acuma i-am schimbat jentile...am pus 195/50 r15. Motorizarea e 1,9 TDI si are si ceva chip tunning... |
4 Attachment(s)
Sa nu se inteleaga gresit , LauAmericanu nu face parte din A.R.T. .
Si vreo 2 - 3 poze ... Care mai aveti sa mai puneti . Rupere o fost la koe :twisted::lol::lol::lol: |
A fost frumos evenimentul , pacat ca nu a participat nici unul din Club de la noi la drift poate la anul . Cat despre concursul cu muzica a participat un GOLF 3 din ART.
Asteaptam mai multe poze din partea fotografului din Club. Agressive Racing Team. Vezi ca te prevenim Te simti de la distanta atunci cand venim.... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning