![]() |
Re: Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is
ba nu e tare deloc faza! uitati-va mai mult la film! acela era un escalade mai vechi!
|
Quote:
|
Quote:
Din partea mea, cumparati fratilor numai Escalade uri si Navigator uri, o sa ma simt minunat cand o sa conduc un Cayenne/X5/ ML/ G etc pe langa voi. Cat despre review ul din link ul tau, tare , ce sa zic, sa amintesc de exemplu despre "the tasty chrome accents" ? Clar bun gust, nu gluma. Lux curat coane Fanica, parol. E adevarat, pasarile alea care croncane sunt atrase de tot ce luceste (cam asta e targetul pe piata al masinii asteia), si ideal ar fii sa aiba si spinnere si niste jenti de 24 macar sa fie mai eficienta in off road, nu? Ma doare mintea sincer. Am vazut multe comparatii pe forumul asta, bune, proaste, naive, profesioniste, obiective, subiective, ce vrei tu. Dar asta le a luat caimacul la toate :lol:. Numai bine si promit sa numai revin la topicul asta, chiar acum o sa ma dezabonez din lista. |
Sunt din ce in ce mai convins ca pentru tine nu exista masina mai tare ca bmw-ul, cu toate ca ai porsche la semnatura.
|
Sau poate vrea cineva sa compare Cadillac Escalade cu una de talia lui :)
https://www.youtube.com/watch?v=K2bVB...eature=related :) |
singuru lucru pentru care mi-as lua un suv este sa ii pun niste croame de 24' si asta merge doar la escalade
|
avand in vedere ca amandoua sunt inutile pe teren accidentat optez pentru americana. +niste jante pe 24'. dar raman la aceeasi parere pe care o am de ceva timp: SUV-urile sunt doar niste autobuze luxoase care se descurca greu in oras dar si mai greu pe off road(exceptand 2-3 modele)
|
am votat escalade pentru simplul motiv ca mie , cel putin me se pare mai luxos , comfortabil si mai deosebit
|
Avand in vedere calitatea materialelor folosite, finisajele interoare, tinuta de drum si orice altceva, Escalade este o gluma proasta fata de X5.
|
Some SUV are good onroad (x5) some offroad (Range Rover) and some are good at nothing (ESSSCALADE)
|
some are good at pimpin' or for videosclips with rappers :D(ESCALADE).If you are a gangster or a PIMP , you must have a Escalade.
dar eu cum nu sunt pestisor sau gangster , as prefera X5-u |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning