![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
ultimele precizari, raspunsuri la PM-uri:
1. VOTING-UL S-A TERMINAT PE 8 MARTIE. 2. POZELE VOR FI PUSE PE TOPICURILE DESCHISE INITIAL PT. VOT, CU O INTARZIERE DE O ZI SI UN PIC DIN A DOUA... 3. INSCRIERI ALE INTARZIATILOR SE VOR FACE INCA PANA PE 13 MARTIE INCLUSIV DUPA CARE VOM INCHIDE SI PARTEA DE INSCRIERI. 4. TOTI PARTICIPANTII LA CONCURS SA TRIMITA DATELE IN FUNCTIE DE SECTIUNILE LA CARE PARTICIPA - MEMBRILOR COMITETULUI DE ORGANIZARE, IN FUNCTIE DE SECTIE (SUNT NOMINALIZATI TOT IN TOPICURILE DE VOTING INCHISE) 5. CEI CARE AU TERMINAT SCOALA SA PRECIZEZE CE SCOALA/STUDII AU TERMINAT (REAMINTESC, DATELE SUNT: USER/NUME REAL/VARSTA/STUDII-SCOALA) 6. POZELE VOR FI PUSE CAT DE CURAND POSIBIL (SAMBATA SI DUMINICA - GENTLEMEN, START YOUR ENGINES !!! ;) ) |
dar tot nu ai spus dak putem pune mai multe designuri!?
nu ma vezi!? sau nu intelegi intrebarea!? |
TopArt bv pt tot ce faci astia nu inteleg ca esti f ocupat si deabea apuci sa postezi la cata treaba ai bafta in continuare ! 8)
|
am si eu o intrebare la mine pe beggineer acolo eu nu am vazut nici o poza puneti sa mio dati si mie sau sa imi spuneti unde sa o caut
|
ce tare....ai zis o zi si umpic din a doua...si la sfarsit ...sambata sau duminica....era de asteptat sa se intample ceva de genu
|
ce ai cu omul? daca are si el treaba.
|
se lasa asteptate pozele de concurs
|
pt begginer nu e nici o problema dar pt advanced e pt ca e din 3 unghiunri si poate si noi awem treaba think ;)
|
eu ma gandeam asa ....
avand in vedere ca , comisia era formata din mai multe persoane ... se putea grabi treaba aici. au fost 5 zile in care am dat cu votu ... in cea de-a 4-a zi , voturile in proportie de 90% erau centralizate (se stia ce si cum).. se putea trece deja la "cautatul masinilor" pentru preparat. nu vreau sa supar pe nimeni .. dar fiind week-end, venea bine pentru toti .. cele 2 zile libere, ne puteau fi de folos a ne gasi materialele necesar , caci in timpu` sapt , fiecare e incurcat cu treaba (mai mult sau mai putzin) scoala/facultate/serviciu/prietena/nevasta ... bafta in luarea deciziilor cat mai corecte si mai rapide. |
la un asa concucurs sa speram ca numai avem parte de voturi k x are aceeasi marime la pantofi cu y si daia voteaza x pe y sau ca sunt prieteni din maternitate sau alte abearti dastea....:D...acu ma refer la atunci knd va incepe poll'u care e cea mai reusita masina....
|
am vb cu top art...apar si pozele la freehand...bafta baieti...madskillz home boy...BAFTA tati...santos-u2 cipi-u2..
|
golf ma :-P
hai bafta |
Quote:
app:cum se face k se cere sa se lucreze la 1600x1200? pe afara se lucreaza la rezolutii mai decente....eu asa am vazut....sunt curios cat se va cere la high...unde e 3d....cred k o sa dureze 2 zile o randare la 1600x1200:lol: |
Quote:
rezolutia e impusa de printare. TOATE LUCRARILE PARTICIPANTE VOR FI EXPUSE LA EVENIMENT, PE 1-2 APRILIE. una e ecranul calculatorului, alta mancare de peste e print-ul... chiar si 1600x1200 e mititica pentru A3... ;) |
si imaginile d la freehand tre sa fie d 1600x1200 !?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning