![]() |
tu iti dai seama ce mare curiozitate e ... e deplasat sa alfam totul atunci nu ar mai avea rost sa mergem ... surprizele sunt surprize :) ... d`aia imi place mie de andreea marin .. a iarta`ma banica mai nou :P
mai ashteptam detalii k sa shtiu de vin cu cauciucurile de iarna sau de vara pentru burn-out |
Ca sa stii cu ce cauciucuri, sau cu cate? :lol:
|
Quote:
|
Da, dar la Vantage, din cate imi aduc eu aminte, nu a fost un loc special pentru cercuri, burn... Acum sper sa fie.
|
daca e de cercuri sau burn...count on me :wink:
|
autoblocant ?
de abia astept ziua de 1 aprilie |
1 Attachment(s)
am si dinala :D dar trebui montat si trebuie sa imi reglez masina. ca acuma e dereglata.
|
:lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ce tare.....ai autoblocant?da....si de ce nu prea se invarte...? pai e in portbagaj :lol: speram sa-l pui pana atunci :twisted: bafta can't wait...... |
cu oleaca de ajutor il va pune. Pana atunci sa-i uram bafta la :wink:., Dac masina e gata o sa faca show de show !!! nu-i asa mertan ?o sa faci tot ce mi-ai zis :twisted:
|
n-as rata asa ceva pentru nimic in lume,absolut pentru nimic.....
Bafta baieti,daca v-as putea fi de folos cu ceva,cu cea mai mare placere intr-o zi libera sa ajut cu ceva :) ....................... si cand te gandesti ca mai e o luna :ballbounc |
Respect baietzi pentru ceea ce faceti sunt sigur ca va fi un show de nota 10...si veti ramane in inimile noastre pentru totdeauna.... :wink:
|
Re:
Quote:
SA FII SIGUR !!!!!! :wink: |
am sa fac tot ce imi sta in putinta. pana atunci am de rezolvat 3 mari probleme.
|
Am inteles bine ? O sa fie de 1 Aprilie. In Bucuresti. Locatia...nu am inteles unde. O sa platim bilet. De unde o sa-l luam ?
O sa vina si Calarasiul asta e clar. De abia astept. :D |
Locatia - Prisma 2 ! Bilet iei de la intrare, hai ca-i simplu ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning