![]() |
Re: hmmm
par avion.......!!!!!!!!=)) =)) =)) =))
da Michelle iti dau sa bei pana cazi sub masa :P :P da` numa` vino!!!!!!!!!!!!!11 |
Quote:
poti sa scrii ce vrei dar fecioara n`o sa fii niciodata asta in cazul in care eshti pe invers schimbatzi si voi discutzia k devine neinteresanta |
Domaneeeeeeeeeeee une`i toata lumea?????????
k mor de plictiseala!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((( |
eu va las.....vad k nu are nimeni chef sa stea de vb cu mine....asa k.....pe maine~!!!!!!!!!!!
poate o sa fiti mai multi si mai vorbareti!!!!!!!!!!! |
pai depinde ce subiect vrei sa abordam .. daca era vb despre sex si relatzii sexuale aveai cei mai multzi privitorii .. si oameni ce postau dar ... daca nu propui nimik interesant asa o sa fie mereu
|
tu ai deschid topicul ....
intretine-l ... gaseste discutii .. povesteste-ne ... :D ce vrei tu .. sau putem s-o facem la o cafea.... le fac eu dup`aia rezumatul daca vrei :) |
lasa cafeaua mah k iti creshte tensiunea si nu`i bine ptr tine ramai la suc`uri ...
|
tot aia :) alta era ideea... :P
|
hey ce se discuta pe aici ... sasha e sefa ? :D
|
nu sefu e zoliat ... deocamdata
|
io cre ca o sa iesiti voi la o bere pina o sa iasa sasha la un suc ... sau cafea, daca bea :)
|
Quote:
|
sal`tare allz!!!!
ziceti voi k treb sa deschid un subiect anume...dar nush` ce anume v-ar interesa...asa decat sa deschid un subiect si sa-l inchid tot yo park nu e frumos nu??? spuneti-mi voi despre ce ati vrea sa vb... |
Quote:
|
pei... deschide un subiect de genu " c ai facut azi " " ce ai mancat azi " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
glumeam ;) u c faci ? app din ce oras esti ? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning