Re: E39 - TM <wip>
Quote:
Originally Posted by und_Alexx
(Post 4245999)
Cea mai mare greseala este sa vorbesti despre ceva de care nu esti in cunostinta de cauza!Daca erai cat de putin documentat iti dadeai seama din prima poza cu motorul ca nu e cu un singur vanos , e dublu vanos (M52B28TU) ! Ca o mica paranteza cu cu soft si admisie , serpi si ce mai am la el ... sunt mult peste un 2.5 dublu vanos si foarte foarte putin in spatele unui 3.0i dublu vanos lucruri testate de mai multe ori ! Deci da...un 3.0i este o jumate de masina in fata mea....lucru pt care nu schimb motoru asta cu altu tot in 6 cilindri.... o sa pun doar in 8cil 4.4 sau poate chiar mai sus daca o sa am putin noroc! Iar despre pararea ta....de 2.8 single vanos....iara cred ca te inseli....dar asta is mai in masura sa spuna ce si cum atlii colegi de pe aici care detin asa ceva! bafta
|
eu nu am zis ca motoru tau e single vanos, am zis ca e sugativa de sulf. si daca ai face o testare mi-ai da dreptate. din cauza benzinei, nu din cauza ta ca ti-ai pus motor d-ala. am avut pe un e36 din 94(chiar nu conteaza anul dar l-am pus)un motor exact cum ai tu. 2.8 dublu vanos de pe un e39. stii cum l-am schimbat cand am vazut ce ""poate"? in comparatie cu ce putea un coleg cu al lui e39 525i 2002? iar daca tu ai curaj sa spui ca 530 e la juma de masina peste tine(inca,, cred ca ai zis ironic...sau in gluma) inseamna ca iti place prea tare ideea de a fi masochist. iar cel de sus care a zis ca detine 2.8 single vanos si a zis ca eu fabulez si nu stiu ce vorbesc(nu mai stau sa dau reply la toate posturile ca nu umplu topicul omului cu discutii in contradictoriu), atunci eu am sa iti zic ca tu esti cel care nu stie ce vorbeste.
ai 2.8 single vanos da? ok. treci si condu 525 peste 2000, fara rahatu de nikasil in compozitie, condu 530i si apoi, daca ai si 7-800 de euro pusi bine, mai urca-te in 2.8-u tau single vanos, care de altfel e un motor tank a? o minunatie de motor. eu unu nu am parerea asta...si nu sunt singurul stiti si voi asta. momentan nu mai am motor mare pe masina, am ceva foarte mic in comparatie cu ce am avut sau ce vad pe aici. deocamdata nu vad rostul motoarelor mari in afara de satisfactia pe care o ai cand apesi pedala si te baga in scaun, si bineinteles de pasiune..ca pana la urma toti suntem pasionati, mai mult sau mai putin de motoare mari, dar de bmw toti cei care postam pe aici si ne spunem parerile suntem sigur. si mi-ar mai placea daca ar disparea persoanele(sau sa se abtina) care pun ei intrebari de genu esti tu documentat de zici asta? daca nu stii mai bine nu vorbi. prieteni daca nu stiam ce vorbesc nu mai conduceam niciodata asa ceva..sau nu scriam niciodata ce am scris mai sus. mi-am zis doar parerea personala despre motoarele cu nikasil. deci mi-am zis parerea nu am vrut sa fac pe desteptu...pana acum 2-3 ani da, era ok cu motor mare..acum nu stiu. dar cu siguranta daca ar fi sa pun altceva, sigur nu ar fi ceva ce NU se recomanda.
bafta!
|