![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
fiecare are un sambure de adevar! si tu si eu... ne-am gasit noi sa vb de aceste probleme,cand nici cei cu experienta ma refer la psihologi ... nu gasesc raspuns! totul e cu DUS si INTORS! :)
|
odata rupta relatia, e aproape imposibil sa mai mearga bine.
spun asta din propria experienta, am trait-o de mai multe ori (din pacate) si niciodata nu a mers cum trebuie cand am reincercat... |
ciorba reincalzita nu mai e buna ;)
|
exact mustangule, asta e ideea... ;)
oricum... asta mi se pare remediul ideal k s-o uiti pe fosta... te mai combini cu ea cateva saptamani... si-ti trece definitiv ;) |
da asta e remediu ideal acnd esti un egosti!
|
nu egoist, interpretezi aiurea ce am spus...
daca esti despartit de o tipa/ un tip la care ai tinut, si ti se pare ca ai procedat gresit, incearca sa refaci puntile... si te vei lamuri repede daca ai luat decizia corecta atunci cand ai pus punct( intervin deobicei aceleasi elemente care te enervau si inainte, disputele, rutina, lucrurile alea marunte, dar multe si enervante) presupun k stii senzatia si stii la ce ma refer... |
eu dk ma cert ...si intr-o ora nu se rezolva innebunesc :((:((:(( si caut alte motiva k sa ma cert iar:)):)) offff doamne nu stiu cum ma suporta toti :)):))mai ales sormea si uby
|
nici eu nu stiu blueyes :P.
|
da aleks am inteles la ce te refereai ...si e naspa sa sa te intorci si sa vezi ac nu lasi nimic in urma...mai ales adac vb totusi de o persoana pe acre ai iubit-o candva.....sa sti ac e trist de multe ori sa vezi ac ai luat decuizia corecta.
|
sa las ceva in urma...?adica...?
pai m-as simti mai naspa sincer sa fiu sa stiu ca ea a ramas cu multe amintiri legate de mine.asa in acea perioada de impacare,ii dau mai multe motive sa vrea sa ma uite,etc si....caut si io acelasi lucru |
"Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?" Nu o uiti , o ascunzi, cat s poate de repede ... realizezi ca ai uitat-o .. si .. iti continui drumul
|
dupa sa zicem vro 2 saptamani cand nu am mai vorbit cu mirela.... am uitat`o de loc.... si nu ma mai interesa.... da ... azi "am aflat" ca s`a combinat.. cu unu dl mine din cls pe care nu`l suport... ar trebui sa ma deranjeze?! pt ca m`a deranjat.. putin ... ! mai mult
|
nu o/il uiti...ci cu timpu te obinuiesti cu ideea ca nu mai e langa tine ... stiu sigur ca timpul le rezolva pe toate...dar oricum e foarte greu sa te desparti de cineva...si un lucru important...im mom can` ramai singur primu lucru care`ti vine in minte e sa intri intr`o alta relatie...dar asta e o mare prostie..pt ca tu de fapt cautzi ce`ai pierdut si pana la urma ajungi la concluzia ca nu ai rezolvat nimik...de asta zic eu ca in timp toate se asaza la locul lor..si nu sti niciodata de unde sare iepurele (cineva stie ce vreau sa spun:D :*)
|
Quote:
mda gandeste`te ca anumita a facut`o ca sa itzi faca tzie rau.. chestie de razbunare deobicei.. at trebui sa te gandesti asa.. ca daca a facut asta a facut`o pt ca inca tzine la tine si nicidecum ca il iubesti pe colegatu.. parerea mea |
nu ma derneajeaza... da daca ii vad impreuna... iau focccccc
si nicidecum sa ma iubeasca... ea zicea ca tine la mine... da nu cum vreau eu si bla bla.... golfuletz_gti id ;) daca vrei toata poveasta sa vorbim..... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning