![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMI - New car
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Man , nu sunt mecanic de profesie , iti recomand sa te duci la un service pentru o constatare , nu costa deloc mult . Recomandarea mea este sa te duci la o reprezentanta Automobile Bavaria (Craiova - MHS MOTORS) deoarece ei stiu exact unde sa se uite ....asa la un nea ghita de la marginea drumului trage de ele, nu stie ce si cum sa desfaca, din experienta iti spun ca degeaba este un mecanic bun daca nu si ordonat (plasticele costa)
Sunt si oameni care stiu intradevar meserie dar astia sunt putini ....de obicei lucreaza doar prin recomandarea clientilor multumiti |
deosebita, chiar si din fabrica. :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:P :X
|
bine rau 8)
|
Hai dă-i cu ea pe maşină şi aruncă-ne nişte poze!
|
Asa DA, in sfarsit, nu se putea fara .....nici nu mai trebuie poze stim deja cum o sa arate masina ....SENZATIONAL
|
8 Attachment(s)
nu va bucurati prea devreme:)) nu o sa vedeti masina mai curand de 3 luni cu suspensia pusa,am lasat permisu pt 3 luni de zile,am pierdut procesu de`l aveam in primavara cand am dat in radar,asa ca 3 luni de zile,pe bara:P astept primavara,cred ca o sa ii schimb si jantele cu primele,am gasit pozele astea pe net si imi place mult de tot cum da cu suspensie sport si cu jantele de 335,ce parere aveti?
|
iti mai spusai, e super tare
ps : iti vand o bicicleta? echipata cu lanturi =) |
Quote:
|
nici nu mai merg cu masina sa nu le indeplinesc dorintele =)
hai bafta cu bestia cand iei permisu inapoi :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning