Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13643-intalnirea-membrilor-4tuning-editia-2-a.html)

CT-87-ADY 20-03-06 15:04

Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a

sper sa ajung si eu sa ne vedem cu bine
Cred k o sa iasa show d show! :D
bafta tuturor!

Psycho 20-03-06 15:28

io nu vreau sa cunosk pe nimeni .. o sa imi iau un batic in cap si o sa merg k araboaicele alea .. cu ... ochii la vedere :P

fadidraghici 20-03-06 15:30

Quote:

Originally Posted by Gabi
Avem 2 zile la dispoziţie, adică 1 şi 2 aprilie. Pentru că majoritatea userilor activi de pe forum vor veni la 4tuning DAY, ar fi frumos, după cum bine a zis şi Hondarul, să facem o īntālnire a membrilor.

Ce ziceţi? Cine se anunţă?

Poze de la prima īntālnire găsiţi aici.

Da.eu ma ofer sa vin dar e vreo problema daca sunt inca minor:d??

CT-87-ADY 20-03-06 15:55

Quote:

Originally Posted by fadidraghici
Da.eu ma ofer sa vin dar e vreo problema daca sunt inca minor:d??

nu conteaza varsta... s-a mai spus de vreo 2ori
:|

juana_man 20-03-06 16:08

ar fi o traba interesanta dak am ajunge si noi p acolo la voi in B. dar majoritate membrilor se cam feresc d un asa drum lung si singur.....dar incerc sa-i inbolunzesc k sa fim si noi prezenti!bineinteles dak ne primiti si ne invitati si pe noi din provincie :D:D:D

aleks 20-03-06 16:26

un pont... sunt ceva numere de telefon de cosmote aici pentru cei care vor sa se gaseasca unii pe altii mai usor

NWZeu 20-03-06 18:25

o sa fiu si eu prezent :D

George_P. 20-03-06 21:15

Quote:

Originally Posted by madskilz
nu cred k ai cum...poate....doar poate...dak ai pile la nivel inalt;)

gratzian,zoliat,hondare?chiar ar fi interesant...le vindeti la supra-pret:lol: :lol:

Ar fi ceva sa putem cumpara biletele online :D

BH-15-RIC 20-03-06 22:44

Quote:

Originally Posted by juana_man
ar fi o traba interesanta dak am ajunge si noi p acolo la voi in B. dar majoritate membrilor se cam feresc d un asa drum lung si singur.....dar incerc sa-i inbolunzesc k sa fim si noi prezenti!bineinteles dak ne primiti si ne invitati si pe noi din provincie :D:D:D

Bineinteles ca ne primesc si pe noi din PROVINCIE !!!!!!!!!;)

Gabi 21-03-06 01:10

Toata lumea este binevenita! Indiferent ca veniti din provincie (ca si mine de altfel), sau din Bucuresti, cineva va sta de vorba cu voi, nu veti fi singurei :wink:

Sunt 100 % sigur ca o sa ne vedem acolo cu siguranta.

juana_man 21-03-06 09:39

eu m-as duce cu mare placere si fac tot posibilu k sa ajung la voi si sper k termin si masina pana atunci.oricum is p cale de a mai zapaci pe cativa sa venim mai multi! :D

Mishu-f 23-03-06 22:10

mai e aproape o saptamana pana la marele eveniment si inca nu s-a stabilit nik :( ... eu zic k seara (sambata seara) sa mergem intr-un club .... k poate avem norocu sa incapem :D ....acum depinde de fiecare c vrea sa faca

Gabi 24-03-06 01:48

Nu prea "renteaza" ideea cu clubul. Anyway, numarul meu de telefon este 0721902149 si sunt disponibil incepand de vineri, 31 martie, cand ajung in Bucuresti (in jurul pranzului), pana... luni, ca ma voi trezi sa plec spre Craiova :) Cine are nelamuriri in privinta intalnirii, poate sa ma contacteze la orice ora din zi si din noapte, incepand cu data de 31 martie.

Cel mai probabil ne vom intalnii undeva in fata halei de la Prisma. Ora... nu cred ca are rost s-o stabilim, pentru ca fiecare vine cand poate.

Daca aveti idei, nu ezitati sa postati!

aleks 24-03-06 16:36

si... nu se risca nimeni sa ne astepte si p noi la intrarea in buc( in colentina sau dak nu la iesirea spre volunari... )? :D
noi means membrii crazy drivers si cu bacauanii kre vin... vom veni cu totii grup compact sambata... ;)

sandrei 24-03-06 18:35

nu ar fii o idee buna sa se mearga la predeal,azuga,sinaia etc? sa facem un super party?? parerea mea!!

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning