![]() |
Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!
esti foarte "copil" cand vine vorba de ceea ce iti doresti. Tu vrei ceva show off, dar iti garantez ca show off-ul nu este neaparat un lucru bun;)
|
Quote:
azi am taiat din arcuri am pus amortizoare noi, etc... Proiectul merge incet dar sigur, si va fi o masina frumoasa. Nu poti face din dacie mercedes da ceva sami placa pot face, a da si pentru carat cartofi am ARO. |
Quote:
Trebuie sa intelegi ca 1300 este o batranica (respectabila zic eu), si nu poti sa o incarci cu fel si fel de dungi, flames si alte acareturi. Ar arata ca o femeie batrana machiata strident. |
4 Attachment(s)
Miste poze. Am si taiat din arcuri azi... Nush parca pe fatza mai trebuie taiate... nush. E seara si poate nam vazut io bine, ma uit maine la ea cum trebuie.
|
Quote:
A si cat despre flacari, ce nu ar da super? sa fim seriosi... dar nu ii fac, nu vreau sa o incarc, vb ta. Cat despre clasic acum sunt in cautare de bari cromate... Nu ii pun plastice sau tampenii... |
Culmea flacarile alea ar da cam bine....pe fata mai taie 1.5 sau 2 spire ;) Cauta-ti jante superbalon si daca poti pune gume de 175/70 ar da foarte frumos....
Multa bafta in continuare ;)...vopseste-o ca da frigu si sa nu o lasi afara ca dai buleala. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"pune gume de 175/70 ar da foarte frumos...." - nu aveti ceva poze cu vreo dacie cu astfel de gume? Sunt curios cum arata ca ma facut curios BlueAngel.
|
pai asa am io omule 175 toate
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
165 merg, 155 sunt de bicicleta iar 175 sunt cele mai mari pe care le poti pune fara sa umbli la aripi. Eu iti recomand 175 cu jante canada(5.5j) ca dau cel mai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning