![]() |
Re: Fiat Coupe Turbo vs. orice pana +/-300cai
Quote:
o dai cu 1500 de marci?!?! |
am refacut problema de la tulcea si doresc revansa daca se poate, cand o fi vremea mai buna. Sau la pitesti... cum e putin uscat e ok
|
Quote:
|
la mine e vremea ok azi si maine se anunta la fel, daca ai vre-o idee da un semn...
|
Si la Buzau se anunta a fi OK vremea. Nu cumva vrei tu sa vii pe-aici?? Stii ca te asteptam de cateva saptamani!!!
|
da man stiu dar ma uit in buzunar si il inchid repede sa nu ma traga curentu, sa fac gripa noua...:P
-cum fac rost de ceva malai promit ca vin sa iau alea, nu e rea vointa...pe bune... |
Quote:
am o Honda s2000 anul asta nu cred ca o sa ajung in bucuresti, dar in primavara o sa vin si as vrea sa incercam... |
My big brother !! Incercam.
|
Bai dar cati destepti se mai gasesc pe forumul asta .
EU nu am cautat nici o scuza. Nu am zis absolut nimic. E vina mea ca m-am dat cu sarme dar sincer nu imi pare rau. Aveam chef de curse si alea le aveam pe masina. Asta e . Punct. Nu inteleg de ce tocmai TigerCUpra tu te trezesti sa vb , pe tine te-am batut si ai inceput sa te oftici in stanga si in dreapta dar la start nu te-ai mai prezentat. asa ca nu mai vb si scoate masina pe strada.Apropo cat ai scos in ungaria inainte sa se strice masina ????? dragusu : ai tot sunat zilele trecute ca vrei sa vi prin bucuresti ..te astept sa mai incercam odata ;) oricum masina ta fuge f bine. bravo ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Ai rezolvat cu masina ?? ;) ma bucur ca ati venit in bucuresti poate alta data vor venii mai multe masini :D
|
Quote:
|
Cred ca este vorba de masina care era ieri "abandonata" in prima parcare pe A2.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning