Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Fiat Coupe Turbo vs. orice pana +/-300cai (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/134423-fiat-coupe-turbo-vs-pana-300cai.html)

georgerg 04-11-09 00:33

Re: Fiat Coupe Turbo vs. orice pana +/-300cai

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 2777491)
ma bag eu cu un 2000 aspirat Honda.

poate te dai si nu ma suni - sa vezi atunci scandal ce fac!!!;)
o dai cu 1500 de marci?!?!

Kiki 04-11-09 13:21

am refacut problema de la tulcea si doresc revansa daca se poate, cand o fi vremea mai buna. Sau la pitesti... cum e putin uscat e ok

dragusu 05-11-09 11:36

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2779113)
am refacut problema de la tulcea si doresc revansa daca se poate, cand o fi vremea mai buna. Sau la pitesti... cum e putin uscat e ok

normal..cu prima ocazie te anunt

Kiki 05-11-09 19:08

la mine e vremea ok azi si maine se anunta la fel, daca ai vre-o idee da un semn...

bitnet 05-11-09 20:32

Si la Buzau se anunta a fi OK vremea. Nu cumva vrei tu sa vii pe-aici?? Stii ca te asteptam de cateva saptamani!!!

Kiki 05-11-09 20:55

da man stiu dar ma uit in buzunar si il inchid repede sa nu ma traga curentu, sa fac gripa noua...:P
-cum fac rost de ceva malai promit ca vin sa iau alea, nu e rea vointa...pe bune...

kickass 06-11-09 01:21

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 2777491)
ma bag eu cu un 2000 aspirat Honda.

cu tine sunt si eu foarte curios cum stau!
am o Honda s2000
anul asta nu cred ca o sa ajung in bucuresti, dar in primavara o sa vin si as vrea sa incercam...

andreitentean 08-11-09 04:25

My big brother !! Incercam.

BYG'u 13-11-09 21:35

Bai dar cati destepti se mai gasesc pe forumul asta .
EU nu am cautat nici o scuza. Nu am zis absolut nimic. E vina mea ca m-am dat cu sarme dar sincer nu imi pare rau. Aveam chef de curse si alea le aveam pe masina. Asta e . Punct.
Nu inteleg de ce tocmai TigerCUpra tu te trezesti sa vb , pe tine te-am batut si ai inceput sa te oftici in stanga si in dreapta dar la start nu te-ai mai prezentat. asa ca nu mai vb si scoate masina pe strada.Apropo cat ai scos in ungaria inainte sa se strice masina ?????

dragusu : ai tot sunat zilele trecute ca vrei sa vi prin bucuresti ..te astept sa mai incercam odata ;) oricum masina ta fuge f bine. bravo ;)

dragusu 13-11-09 23:53

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2805382)

dragusu : ai tot sunat zilele trecute ca vrei sa vi prin bucuresti ..te astept sa mai incercam odata ;) oricum masina ta fuge f bine. bravo ;)

da am sunat ca aveam chef sa ma mai dau si eu cu masina si sa ne mai dam ca e de distractie eu nu ma oftic ca nu am de ce daca poti si mai gasesti vreo masina doua care sa fie pe langa ale noastre eu vin...de exemplu si maine iti las un PM cu id meu

TIGER Cupra/GTC 14-11-09 03:44

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2805382)
Bai dar cati destepti se mai gasesc pe forumul asta .
EU nu am cautat nici o scuza. Nu am zis absolut nimic. E vina mea ca m-am dat cu sarme dar sincer nu imi pare rau. Aveam chef de curse si alea le aveam pe masina. Asta e . Punct.
Nu inteleg de ce tocmai TigerCUpra tu te trezesti sa vb , pe tine te-am batut si ai inceput sa te oftici in stanga si in dreapta dar la start nu te-ai mai prezentat. asa ca nu mai vb si scoate masina pe strada.Apropo cat ai scos in ungaria inainte sa se strice masina ?????

am scos 13,25 cu ambreiajul in piuneze(si cu faptul k eu te am batut de 2 ori si tu o dat cand nu mi a intrat in viteza, nu mai are rost sa discutam),mai e de lucrat putin la masina legat de 2 erori de senzor,dupa care vin cu cea mai mare placere la bucuresti sa ne intrecem

BYG'u 28-11-09 17:21

Ai rezolvat cu masina ?? ;) ma bucur ca ati venit in bucuresti poate alta data vor venii mai multe masini :D

dragusu 29-11-09 01:34

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2844296)
Ai rezolvat cu masina ?? ;) ma bucur ca ati venit in bucuresti poate alta data vor venii mai multe masini :D

momentan nu stiu care e problema...masina e in servis astept saptamana viitoare sa ma ocup poate de ea...e vremea rea acum dar in primavara o sa venim mai des..va asteptam si la bz ca nu e problema nu ne deranjeaza nimeni

SEBASTIAN 29-11-09 22:53

Cred ca este vorba de masina care era ieri "abandonata" in prima parcare pe A2.

dragusu 29-11-09 23:04

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2847956)
Cred ca este vorba de masina care era ieri "abandonata" in prima parcare pe A2.

da care a fost abandonata vineri pana sambata pe la 3...cred ca a fost ultima cursa ptr ea

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning