![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
Doar nu crezi ca te-am uitat:lol:
o mica atentie de 8 Martie :bunch: |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Niste poze mai noi, am trecut la adidasi de vara si o curatenie :D
|
Like.:) Ieri am fost la CJ, seara am vazut pe BOA plimband in centru. Arata fain, dar si suna frumos :D. Sper ca veniti la Arad vara asta la eveniment!!!!!!!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ne-am adunat vreo 24 de masini :D:D:D nebunie P.S o parte din poze ptr ca restu inca nu le am :D |
10 Attachment(s)
Inca niste poze pentru voi :) :arrow:
|
E foarte frumos mondy tau :X
|
Fain tati fain! :) E bine ca se aduna atata lume la voi. Sper ca o data cu vremea buna va fi cv miscare si la noi. Beton masina, imi plac lupele, arata bine! Un weekend zgomotos sa ai :twisted::twisted: sall
|
Quote:
Quote:
|
Nu am mai scris nimica de ceva vreme deoarece nu am mai facut nimica la masina... Astazi dupa un drum de Tg-Mures m-am ales cu 2 rulmenti pe spate :D dupa sarbatori ne apucam de schimbat ca huruie urat pe spate:D
Cred ca va fi nevoie si de toate 4 arcurile si telescoape(desi am pus noi insa au fost de tot c...) Nu prea ii "agitatie" la sectiunea ford :sad: |
Mare bucurie pe capul meu :D dupa un timp mare de cautari am gasit HoodBra pentru capota :D:D:D saptamana viitoare imi ajunge, sunt super mega extra happy :D
|
Astazi am montat rulmenti pe spate care i-am luat din dezmembrari si sunt efectiv noi, nu cred ca au 5000 km deci super lovitura am dat pe deasupra sunt si SKF :D
Am mai schimbat si un cilindru de frana si cam atata, abia astept sa-mi vina hoodbra-ul pentru capota:D Cu aceasta ocazie va urez tuturor Paste Fericit alaturi de cei dragi si multa multa sanatate!!! RUF |
faina masina ta, jantele sunt super dar nu stiu ce sa zic in legatura cu "sutienul" care vrei sa-l iei pt capota;n-am inteles niciodata ce rol are in afara de faptul ca probabil o sa-ti rugineasca capota in locul respectiv;bafta
|
Quote:
Multumesc pentru pareri bune si rele fiecare aduce ceva constructiv! |
ma gandesc ca pe sub el o sa intra ceva apa cand ploua si sa nu-ti rugineasca capota la baza;
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning