![]() |
Re: Discutii intre baietii si fetele de pe forum....
... si viata femeilor... masini masini masini =)))
(asta cel putin in cazul meu... ;)) ) |
nu esti singura....d'abia astept sa-mi iau masina....
|
Mariaone1 asteapta sa iei permisu de conducere , dupaia conduci cu taticu in dreapta vreo cateva luni , pana iti intra in mana ( sa cunosti masina ) , apoi iti cuperi o masinutza ... spor la munca ;)
|
Quote:
|
Ceva de genu ... asa face mai toata lumea mai ,care au parinti constiinciosi si grijuluii ...:D Nu cred ca la 18 ani iti da taicatu ( vb in general ) un bolid de 300Cp , modificat ....etc ...
|
mie mi-a lasat ... pe mana ...
o mare putere ... o dacia 1310 din '85 cu 54 de cp ... modificat ... relee de semnalizare daewoo ... motoras de stropitor tot de daewoo ... ce stii tu :D |
ti-am spus mustangule, prima mea masina a fost o dacie din 1900 toamana, si sunt foarte mandru de faptul ca mi-am luat-o cu banii mei, asa k...
|
tare baieti ... :)
|
Quote:
si btw... Leul.. Te corectez... eu una cum am ridicat carnetul, m-am urcat singura in oltcitul meu de pe atunci (viteazul meu cit... ) si dusa am fost... iar primul drum a fost bucuresti pitesti... :D tupeu pe mine nu gluma... :D |
la mine se pune ca ar fi luata din banii mei daca am achitat 260euro iar restul de 30 parinti? :)
|
Quote:
:)) cred ca da, lojic... ce masina??? :D dracie?? :twisted: |
Quote:
spusesem si mai sus :p |
ooops... my bet!! :">
|
eu din cauza la dacie am invatat mecanica cu japca, deci sunt multumit k am avut-o...
apoi evolutie e frieasca, mai repede sau mai greu ridici stacheta, iti permiti mai mult, devii mai comod sau mai pretentios, si faci sacrificii sa-ti iei ceva mai sigur, mai comfortabil, mai rapid, mai de fitze, de ce nu?, pana ajungi sa-ti amintesti de prima dacie k de ceva din trecut, dar drag... :) |
chiar ca drag.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning