![]() |
invmic cum draq nu ne`ai vazut ? ca toata terasa ne`a remarcat ? :PP
data viitoare o sa venim cu un steag 4tuning :)) poate asa ne vezi.. ce sa zik.. a fost marfa .. poate facem si un kef toti :P BoSsuL3TZ .. ti s`aparut ca fumam mult ?? :P :P |
invmic: eu i-am zis lu' Gabi sa agate tricoul de vreo umbrela ca sa ne vada toti ... sau sa il puna pe gard ... Asta e ... daca ai sti tu ce mult n-ai lipsit :( ... Data viitoare o sa facem exact cum a zis sonnya
|
MAH.........................TOATE CA TOATE........................DA` CUM A FOST MAH INVMIC POSIBIL SA NU NE VZI TU PE NOI!!!!!???? AI RATAT TU MAREA INTALNIRE.!!!!!???
MOAMA!!!! N`ASH PUTEA......!!!!! :P :P :P :P |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne vedem sambata dimineata. Santos: trenu' ajunge la 7:49, nu 8:49 |
COIOTU` JR.:Daca am venit pe akolo iti dai seama cah m-am ofticat f mult cah nu v-am gasit......Data viiitoare sah stabilitzi un loc mai putizn aglomerat sah ne putem gini :)
|
Gata shefu` !!! S-a facut!!
:P :P :P :P :P :P |
:) invmic nu mi-ai raspuns la intrebare :lol:
ne vedem sambata dimineatza! :P |
...in fine a trecut !! nu ne-a vazut si gata ! ne vedem sambata dimineata in gara : la max 4:30 sa fiti acolo !!!!
|
Invmic sa nu vii la 4:30 fix sa ne cautzi shi pe acolo ca e multa lume shiii............................................. ....... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
|
ar fi culmea sa nu ne intalnim nici la gara !
eu zic ca cel mai bine e la : 4:20 in fata garii la scarile alea acolo ! |
4:20...ca sa avem timp sa vorbim si cu nasu ! :twisted:
|
i'll be there! :D
|
eu sper sa fim cat mai multi ! pana acum eu , gabi , g-spott , boss, avatar ...si probabil addict daca face rost de bani |! :roll:
|
Mah io nu va promit nimic.......................nu cred ca pot sa merg..... :( :?
|
intra si tu pe messenger sa vorbim ca aici daca o tot tinem asa cu msg-uri scurte parca vad ca ne alegem amandoi cu STRESANT ! :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning