![]() |
Pai dacia asta e un kitch din fabrica .
Am citit intr-un articol ca masina asta e varza rau , si ca de fapt chiar asta au vrut sa faca cei de la renault , o masina pentru saraci ! sa atace piata cum nu au mai facut-o altii . E o tampenie , parca ar fi facuta de oameni zgarciti , sa mor eu de nu . Au mai zis ca proiectantii au renuntat la o gramada de chestii destul de importante ca sa reduca costurile . E o masina de cacao , nu altceva . |
Si eu auzisem la fel Lunaticu , oricum ca sa ajunga Dacia sa faca masini bune trebuie sa avem intai in tara fabrici care sa produca la nivele calitative ridicate otel, tabla etc. degeaba pui motor si cutie buna daca restu masini e facut la strung .
|
Din spate arata oribil, parca-i roaba, puteau sa-i puna macar un ornament la toba sau sa curbeze teava in jos si s-o mascheze cu spoileru, asa arata a esapament de scuter :roll:
|
Oricum, majoritatea au votat ca \"merge\"...speranta moare ultima la romani... :wink:
|
Re:
Quote:
|
O copie ieftina
O incercat si ei sa faca o masina da numa masina nu o iesit.Arata naspa rau,masina numai si numai pt batrini. Motorul de 1.6 90HP i cam \"OBOSIT\"
|
Nu ca ar fi obosit, dar consuma destul de mult pt ce ofera...
|
njujtiu in poze dak o iei dintr-un unghi favorabil merge ... dar am vazut-o pe strada e urata cu spume .... park vezi un magar atarnat pe sarma e .... un fiat albea mai ingust si mai inalt ....
|
1 Attachment(s)
un logan tunat virtual! nu se compara cu cel verde dar nu e facut intr-un program 3d ci in photoshop!
astept pareri |
Masina facuta de romani pentru romani
Si la dacia asta se aplica vechea metoda de reparare ca la orice dacie, adik \"cu o sarma si-un ciocan rezolvi orice!\" :chainsaw: . Ma rog....la capitolul tuning, cred ca o sa arate bine....deeh.....aproape orice masina daca este aranjata cu putin gust poate arata chiar bine. :peace: . AAA...si inca ceva...a vazut cineva modelul break (in reviste de gen)? mi se pare ca arata (spatele) mult mai bine ca la modelul obishnuit! PEACE!
|
frumoasa ultima poza ! :wink:
|
Re: Masina facuta de romani pentru romani
1 Attachment(s)
Quote:
ALXutz, nice :D Traiasca NFSU! :P :D Sugestie:capota in culoarea caroseriei... :wink: |
Noua Dacia Logan... bull shit!!! e d tot ***u'... e hidoasa... e cea mai urata masina p care a scos-o dacia... o vazui azi p autostrada... e inalta, ingusta, scurta, are garda cre'k 30 d cm... are toate unghiurile drepte... parca ar fi o cutie d chibrituri p rotzi... Am vazut-o azi p bucuresti-pitesti...
|
1 Attachment(s)
am facut si o poza dar nu prea e clara...
|
fratzilor mie imi place loganu.. azi pe DN1 am vazut si eu unu.. dragutz!.. pacat ca are cauciucurile prea subtziri.. in rest super.. sa-i pun un 205 .. si arata super tare.. :P mai bine decat berlina rumanului..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning