Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009 - CURSĂ ANULATĂ (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/131861-curse-accelerare-402m-rm-valcea-25-iulie-2009-cursa-anulata.html)

vladpvs 09-07-09 11:14

Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009

si a scos sub 10 secunde in Ungaria :D

https://www.youtube.com/watch?v=5ghECcIR1sY

cu acelasi viper care a fost si la satu mare, care scoate low 10

dragusu 09-07-09 12:01

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2472946)
si a scos sub 10 secunde in Ungaria :D

https://www.youtube.com/watch?v=5ghECcIR1sY

cu acelasi viper care a fost si la satu mare, care scoate low 10

si se vede si pe filmulet ca pleaca la fel de bine ca viperul sau chiar putin mai tare...

AndreiBanica 09-07-09 12:07

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2472140)
stiu dar eu zic ca daca e vorba de peste 400cp merge tare chiar cu fata...oricum acum am vazut pozele cu masina ta foarte frumoasa si bine lucrata(pleoapelle la faru parerea mea ca ar trebui de carbon sau ceva asemanator)bravo frumoasa masina chiar am cu cine sa ma dausi a tras mai bine ca viperul de 600cp++ cu niste slickuri hoosier de drag

mersi frumos
ideea cu tractiunea fata era in felul urmator: nu am spus ca nu merge ok cu tractiune fata....merge super, dar cand te dai cu un spate sau cu o integrala de aceiasi cai....cam degeaba te dai ;)
o stiu pe pielea mea

dragusu 09-07-09 12:11

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 2473078)
mersi frumos
ideea cu tractiunea fata era in felul urmator: nu am spus ca nu merge ok cu tractiune fata....merge super, dar cand te dai cu un spate sau cu o integrala de aceiasi cai....cam degeaba te dai ;)
o stiu pe pielea mea

ai dreptare nu mai ai timp sa l depasesti

AndreiBanica 09-07-09 12:15

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2473096)
ai dreptare nu mai ai timp sa l depasesti

exact....degeaba te dai cu tractiune fata de pe loc, poate sa te dai doar cu o alta tractiune fata sau in cel mai rau caz cu una spate si cu cat ai mai multi cai pe o tractiune fata, vei pleca si mai prost de pe loc (cu tot cu blocante, slicuri, etc),
oricum, dupa parerea mea o masina cu tractiune fata nu este de 400m
in mers......:lol: e altceva, nu prea mai ai adversar

kimi 09-07-09 12:30

@Andrei : Integrala moare pe parcurs fata continua sa traga..
Tibi cu OPC ul a batut acum ceva timp un S3 de vreo 320 cai...Cum iti explici ??

dragusu 09-07-09 12:33

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2473132)
Tibi cu OPC ul a batut acum ceva timp un S3 de vreo 320 cai...Cum iti explici ??

depinde si de cati cai e masina cu FWD si cat stie sa plece cu ea...prietenul meu cu seatul negru(MUP) nu prea reuseste sa plece...o data plecat recupereaza bine

kimi 09-07-09 12:36

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2473139)
o data plecat recupereaza bine

Exact asta am zis si eu ;)

AndreiBanica 09-07-09 15:14

Quote:

Configuratia pe care o are Tibi am avut-o si eu la inceput (la doar 2 luni dupa ce mi-am cumparat masina) si pot sa-ti spun ca pleca fenomenal fata de cum pleaca acum, treaba cu S3-ul nu stiu sa ti-o explic, poate nu aplecat bine baiatul su S3-ul, poate nu i-a tras bine masina sau poate trage mai bine OPC-ul lui Tibi si ti-am spus, oricum in configuratia pe care o are el, masina pleaca extraordinar de bine pt o tractiune fata....nu are rost sa-ti mai spun pt ca sigur sti...cu cat ai mai multi cai pe o punte motrica (respectiv FWD) cu atat vei pleca mai greu.
Asa este cu integrala, pierde pe parcurs dar degeaba imi dai dezavantajul asta pentr ca o integrala isi ia avans vreo 2-3 masini din plecare, dupa care pana te pui tu in miscare, integrala e deja prea departe
Primul loc in clasament pt 400m il detine integrala, dupa care vine spatele si ultima este fata (care din pacate, este cam ultima pe toate genurile de competitii)
Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2473139)
depinde si de cati cai e masina cu FWD si cat stie sa plece cu ea...prietenul meu cu seatul negru(MUP) nu prea reuseste sa plece...o data plecat recupereaza bine

Este foarte adevarat ca recuperezi extrem de repede (asta daca pleci bine cu ea), dar ce faci in situatia cand ai un adversar cu o tractiune integrala si pe deasupra si de aceias putere???? ;)
io zic ca nu mai recuperezi nimik si mai mult de atata, pana pleaca fata...integrala e aproape de finish

kimi 09-07-09 15:25

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 2473547)
cu cat ai mai multi cai pe o punte motrica (respectiv FWD) cu atat vei pleca mai greu.

Perfect de acord cu tine..

S3 ul atunci a plecat 2 masini in fata si pe a 3a l-a prins Tibi..Depinde intradevar de la masina la masina..

Raul_WST 09-07-09 15:34

Quote:

Era praf S3-ul sau nu avea 320 cp; daca vrei iti pot demonstra ca nu miroase OPC-ul ala un S3 de peste 300 cp. Nici de pe loc, nici din mers nici cum vrei tu ;)

kimi 09-07-09 15:54

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 2473595)
Era praf S3-ul sau nu avea 320 cp; daca vrei iti pot demonstra ca nu miroase OPC-ul ala un S3 de peste 300 cp. Nici de pe loc, nici din mers nici cum vrei tu ;)

Tot ce e posibil...Nu ma contrazic ca nu am nici S3 nici OPC eu doar am zis ce am vazut cu ochii mei..

Pastram legatura(pe privat) ca sa-mi demonstrezi ca OPC ul nu miroase un S3...

yovalcea 09-07-09 17:08

--------------------------------------------------------------------------------

Mi s-a parut foarte interesant ceea ce vreti sa organizati. Am facut public acest eveniment in speranta ca se vor inscrie foarte multi. Sa va uitati maine in ziarul Curierul de Ramnic. As vrea si un numar de organizator, in cazul aduceri de sponsori.

bitnet 09-07-09 17:41

Quote:

Originally Posted by AndreiBanica (Post 2473078)
mersi frumos
o stiu pe pielea mea

https://www.youtube.com/user/IbizaBZ#.../6/ZWoXtOJ2DC0
Chiar daca EVO are vreo 40 cai peste, sa stii ca tractiunea fata a recuperat spre final foarte mult. La finish EVO mai avea jumatate de masina in fata. Deci... se poate...
Poate la libere vom avea ocazia sa testam ibiza cu opc-ul. Cam mare diferenta de putere, dar putem incerca.

AndreiBanica 09-07-09 19:14

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2473839)
https://www.youtube.com/user/IbizaBZ#.../6/ZWoXtOJ2DC0
Chiar daca EVO are vreo 40 cai peste, sa stii ca tractiunea fata a recuperat spre final foarte mult. La finish EVO mai avea jumatate de masina in fata. Deci... se poate...
Poate la libere vom avea ocazia sa testam ibiza cu opc-ul. Cam mare diferenta de putere, dar putem incerca.

sigur, putem incerca, doar de asta suntem acolo :)
ideea pe care vreau sa o scot in evidenta este ca o tractiune fata nu are ce cauta pe 400m, o tractiune fata nu este de liniute
eu unu nu mi-am facut masina de liniute, dar cand am ocazia, o incerc
apropo de cel care spunea ca un opc nu se atinge de un s3 de 300hp.....vreau si eu unu sa demontrez contrariul ;)
la diferente asa mari de putere, degeaba e integrala sau spate
singurul lucru pe care-l afirm este ca o tractiune FWD nu va face nimik in fata unei AWD sau RWD de aceleasi puteri
personal, stiu cu ce masini m-am dat si din mers si cu plecare de pe loc si stiu ce poate "micuta" pe care o conduc, de restul nu ma bag sa afirm nimik pana la proba contrarie
bafta tuturor si sper sa avem parte de un show pe masura

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning