![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Pai da!
E soseaua lata, nu e problema ca incapem si pe stanga si pe dreapta, mai intram si la benzinarie la Lukoil sa luam un suc, o cafea... ca la ora aia... mama-mama! |
Tu zici acolo la Lukoil,langa politie...:lol: ,eu ziceam mai incolo..pe la manastire pe acolo......
|
Nu man, eu zic chiar de la intrarea in Tatarani, cum vii dinspre Politie si faci dreapta catre Ghighiu. Ce D-zeu sa cautam asa departe, ca mai in colo se ingusteaza drumul si n-avem unde sa mai parcam. Ne tragem masinile unul in fata altuia in card frumos si cand vin baietii o taiem dupa ei. Lasa ca dau diseara o tura pe-acolo sa inspectez zona sa vad cum e si drumul, eventual fac niste poze :)
|
E loc si mai incolo,nu ai fost de pasti la manastire?Ca erau sute de masini pe acolo...si incapeau toate...;)
|
Eu de Pasti am fost la Catedrala cu Comunitatea bueeeey!
A fost Skama cu berea dupa el..., Mashon a facut super panarama..., eu am venit cu o ditamai lumanarea cu bi-xenon, asha ca n-am io treaba cu Manastirea! Hai ca facem offtopic si ne **** TNG-u' |
Quote:
|
Donule, tu vrei sa fugim ca haiducii dupa ei si sa intram in coloana? Eu ziceam sa alegem locul astfel incat sa fim pe partea dreapta a drumului, iar in momentul cand coloana trece pe langa noi sa ne facem si noi loc intre ei(or sa incetinesca ei si-or sa ne lase), cei cu BMW-uri in prima parte a caravanei unde sunt BMW-urile iar ceilalti in a doua parte.
|
dar nu ar fii mai bine sa veniti pe dn1 ( pe autostrada) si sa va puneti pe margine pe la barcanesti (sau ce sat e langa ploiesti acolo) ca ar fii mai ushor sa intrati in coloana ;) sunt 2 benzi si pe margine e ceva loc
imi dau si eu cu parerea oricum o sa mai discutati vineri ;) |
nu-i neaparat vorba de loc, ca doar nu venim cu TIR-u'. Avem loc aproape oriunde pe partea dreapta a centurii de est (mai putin in curbe si intersectii).
|
vorbim vineri .
eu asa tin minte ca acolo e petrom . nu conteaza dar e cea mai buna alegere , locul este mult prea mare , masiniile pot fi parcate peste drum la poliserv si in spate la benzinarie |
Eee, am zis si eu in gluma ca o taiem dupa ei.
Normal ca o sa incetineasca si sa intre lumea in coloana... D-aia zic... cum vii din Barcanesti si intri in Tatarani se face in dreapta drumul spre Ghighiu in Centura de Est. Tragem pe dreapta acolo, BMW-urile unul dupa altul, apoi noi cei fara BMW-uri si gata, ii asteptam si intram in coloana. Nu e bine asa? |
Nu mai Piytule, eu ziceam ca ai confundat Rompetrolul de la intrarea in Blejoi cu Petromul, ca ala de la Poliserv de peste drum stiu ca e Petrom...
|
eu nu am vb cu nimeni de bimerfest. credeam ca e vb sa ne vedem la obor acolo . este bine si unde zici u dar duumul e f ingust pe benzi. este bine acolo ca ,mai parcam si in fata la liceu. pai descurcati va si voi in legatura cu asta si mai vb vineri .
|
aveti grija cu parcarea in jurul Luk Oil-ului de la politia (cand isi de pa DN1 sa intrii inspre Pl sau spre Ghighiu) pt ca poltia nu prea agreeaza parcarile pe acolo. mai bine stati in Luk Oil sau pe drumul spre Ghighiu.
|
pai sa stam fata in fata cu ei ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning