![]() |
Re: Logan 1,4 - DJ 07 PJJ -
A venit si difuzorul pt bara spate ! Maine pozele !
:twisted: |
3 Attachment(s)
vopsit si montat difuzorul !8)
|
in posturile anterioare ziceai de o finala , cand iti vine ? :D
bafta in continuare |
comanda e fauta de 2 saptamani...la fel si comanda la arcuri...inca astept... :cry:
Una peste alta...maine va fi prezenta la start pe 16 la Slatina ! |
Difuzor spate :lol: simteai ca devine instabil spatele masinii la viteze ridicate nu ? :lol: Vezi poate gasesti si un vortex generator pentru plafon cum are evo 9 ca sa stabilizezi bolidul :D Sunteti mortali pe cuvant :lol:
|
Fi serios. Nu sunt primul si nici ultimul care pun asa ceva. La Logan e o chestie de styling nu de performanta . Mie imi place cum vine si cred ca e de ajuns
|
Ar fi bine dacă nu v-aţi scuipa reciproc şi aţi păstra disputele la nivelul maşinii.
E corect să avem păreri diferite privind ceea ce se pune pe maşină, că de asta suntem pe un forum de tuning, dar nu e ok să o luăm personal. Mai calm, că nu se dau premii. |
auzi nenea, dar nu ar da mai bine vopsit ala in culoarea masinii? oricum da destul de bine pe logan "difuzoru"
|
arata ok difuzorul...si cred ca asa negru...ii sta cel mai bine.:-)
|
o sa fie altfel vopsit. l-am pus asa ca a venit alb si trebuia vopsit. negru mat era cea mai buna culoare de dat din spray.
O sa mai modific bara si o sa arate mult mai bine |
de ce te mai chinui sa modifici ceva pe ea in loc sa iei ceva ce chaiar se poate modifica ? e masina familiei , sau ?
|
Da,a fost luata ca masina a familiei iar dupa cateva luni mi-au lasat-o mie.
De ce mai bag bani? Si eu ma intreb cateodata, oricum in primavara vine alta masina, pur si simplu nu pot sa ma aptin...:D |
si ce masina vine in primavara?
|
E..sunt multe planuri...nimic concret...
|
1 Attachment(s)
Astazi am facut si triplele fumurii...in poza se vede nasol dar in realitate sunt perfecte
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning