Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS UG2 Drifters (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/131129-nfs-ug2-drifters.html)

Ingerasul99 31-12-09 09:35

Re: NFS UG2 Drifters

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2935164)
Pai daca pe mine nu m-ati anuntat niciunul ca ati facut alt topic :|

BTW,sper ca macar pe asta,daca se cheama NFS DRIFTERS sa nu mai vb de curse de drag,circuit, cules mandarine,strans mazarea din cenusa (cenusareasa) si asa mai departe. Deci Drift,tata !

La cate report-uri am dat , nici un moderator nu s-a clintit sa faca putina curatenie aici!

DaViD TL 01-01-10 02:03

mie-mi desenezi n-are rost fratie ce a fost nu o sa mai fie niciodata si s-o lasam asa ;)

DaViD TL 09-01-10 13:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaViD TL (Post 2937634)
mie-mi desenezi n-are rost fratie ce a fost nu o sa mai fie niciodata si s-o lasam asa ;)

revenisi cu un nou proiect ,care gineste ce masina e ,are o naveta de bere ;)

eMH 09-01-10 20:51

Sa nu imi zici ca e Golf :|

eMH 10-01-10 11:23

1 Attachment(s)
Who's back in the game ??

Cand mai facem si noi ceva sideways action ???

Ingerasul99 10-01-10 18:27

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2962521)
Who's back in the game ??

Cand mai facem si noi ceva sideways action ???

Cand cineva va face curat pe aici!

DaViD TL 10-01-10 19:09

e A3 , cam la ce curatenie faci referire eu as zice mai bine sa se redeschida fostul thread si discutiile de aici sa fie mutate acolo , cred ca asta ar fi cea mai buna solutie voi ce parere aveti ?!?

Ingerasul99 10-01-10 19:13

In fostul thread se facea curatenie si se luau ban-uri aici , astia fac ce vor ei , ca la ei acas asa se cred in thread-ul asta!

DannyKid 10-01-10 19:49

Hai ma care se baga asta seara de-a latu? hai hai ca am chef sa va dau pe coaja
EDIT:
David_TL, ce e cu avataru ala?
Cred ca o sa mi`l pasezi mie, daca te bagi asta seara ! :twisted:8)

DannyKid 10-01-10 19:55

Care vrea sa intri, eu cu Ingerasul 99 ne bagam, hai hai, sa facem o seara mare !

eMH 10-01-10 20:56

Eu nici macar nu imi dau seama de ce a fost inchis fostul thread. Era deschis de mine. Era activitate pe el. Cine facea off-topic, acea buba. Deci era ordine,era frumos. Oamenii carora le placea NFS-ul discutau despre chestia asta. DE CE A FOST INCHIS TOPICUL???

DaViD TL 10-01-10 22:03

Topicul celalalt a fost inchis dintr-o prostie , la care am participat 90% eu , a fost vorba despre un campionat niste grupe facute aiurea indignarea mea si cam atata ,in rest nimic ,in plus oamenii care au insistat ca topicul celalalt sa fie inchis n-au mai jucat de atunci ,insa nici atunci nu aveau vreo treaba cu jocul asta , in fine s-a vazut cine stie si se tine de treaba si cine nu ,eu am dat pm la 2 moderatori de pe sectiune pana acuma ,insa nu am primit nici un raspuns in fine nu mai conteaza acuma chestia asta cine vrea sa se joace se da si fara ca topicul celalalt sa fie deschis cine nu asta e ,oricum mihai treburile s-au cam stricat de mult nu prea mai e ceea ce a fost , asta e nu mai avem ce face.....daca am uitat vreo parte a povestii care a dus la inchiderea topicului sa-mi dati de stire

eMH 10-01-10 22:16

Nici nu iti imaginezi cat de mult m-a impresionat faptul ca imi stii numele! :|
Anyway,habar nu aveam ca ai participat si tu la schema cu inchiderea topicului. Oricum,ce a fost,a fost. Azi am jucat cu unii pana au ajuns sa ma dea afara de pe server si sa nu ma mai primeasca.
Anyway,maine cred ca facem iar un sincron,ceva... ca pe vremuri :D (daca tu esti disponibil,evident...)

P.S. Acum te-ai dat si tu pe A3,nu mai joci cu Mustang?
In sfarsit ai descoperit si tu ce inseamn 4x4 :D

DaViD TL 10-01-10 22:34

cand am jucat eu ma cu mustang ?!? am impreza de vreo catva timp lung si a3 de 3 saptamani ,ne auzim maine nu-i problema ;)

kenzor 11-01-10 19:46

dati un buzz,la dj_kenzor cand vreti sa jucam..pe pLan.

All times are GMT +2. The time now is 19:22.

- Copyright 2026 4Tuning