![]() |
Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan
arata bn fata de sandero....
|
mama ce corcitura dodge nitro cu nissan navara
|
Cat de cat arata bine;insa se putea si mai bine!Sa vedem ce vanzari va avea!!
|
daca dacia ar face tractoare ar fi ok` numa de masini pacat ca sor apucat singura dacie cat de cat buna e solenza decat cubu ala de logan acuma a venit un suv cati cai are oare 90? (1310-64 CP, Solenza-67 CP, logan-70 CP, SUV-90 CP) dale dreq dacii
|
Off topic : ai uitat, loganu mai are si 106 cai ;) ...
On topic : la pretul pe care o sa-l aiba este destul de reusita , dar se putea si mai bine ... oare interiorul este ca la logan ?! |
la ce pret apare asha ceva ...cum ii spune dacia suv?? si cine ar cumpara asha ceva ??....monstru lu frankenstein ugly ...dezamagit
|
:pissed:Dati-o in p.m. cum sa scoti asa ceva pe piata?????..................niciodata nu o sa ne ia nimeni in serios dak scoatem asemenea tampenii..........luati de exemplu :blahblah:Stepway : sandero cu suspensia si spoilere schimbate si :punch:GATA e un nou model de dacie cu un pret exagerat.
Ma intreb cat o sa coste? daca o sa fie vreo 13.000de euro cine naiba o cumpara!? ROMANIA TE IUBESC:pissed: |
ce se intampla???? revine aro?????:shock:foarte urata masina....
|
asa e romanu niciodata nu e multumit... .. toti de au comentat pe aici ca e urata sau alte chestii cred ca au X5 X6 si prea multi bani ca sa cumpere Dacia SUV
|
ce aveti baaa.atate comuri cu "DOAMNEE E HIDOASAA" ..."URATA CU SPUME"...dao drq de treaba.macar daca ati vedeati in realitate....mai hidos e BMW X1 decat Dacia SUV.Doamne fereste...sunteti copii....doar jentile sunt nepotrivite pt masina asta...dar restul e OK..romanul vrea o masina pe care sa nu dea zeci de miliaone pt a o intretine...parca aveti salarii de mii de Euro si toti conduceti Q7 , H2, X5, X6.O sa aibva succes si o sa va trageti palme singuri.Asa o sa creasca si economia tarii si Nu o sa mai plangeti ca de nu mai sunt locuri de munca.
|
bai eram multumit daca punea design-ul lui Sandero si probabil eram multumiti cativa, dar cu idioasa asta de masina, decate ori scoate dacia un model imposibil sa nu schimbe masca din fatza si sigla , asta nici nu se poate numi marca cu traditie, are traditie in fabricat masini de doi lei, o sa ne intreaca si chinezii aia deja au scos niste Chery si Geely cu un design de nici nu mai zici ca asta e masina chinezeasca si amaratii astia nu sunt in stare, pai loganu e mai frumos acuma sincer, cum il criticam noi, dar daca il pui pe langa asta e lux low-cost. sa fim seriosi la 13-15.000 de euro iti iei masina si frumoasa si buna, ce trebuie neaparat sa ai suv, al dreaq roman ii trebuie si suv acuma, parca o sa vad pe youtube off-road cu dacia pe coclauri ca asa e la noi, sau la tara lumea va avea suv.
|
Sunt curios, daca avea sigla BMW tot atatea pareri contra erau?
Am mai spuso, la pretul asta se putea sa arata mai bine, dar totusi e un inceput.8)Mie unul imi place. |
credeam ca nu pot sa scoata ceva mai urat ca Sandero...se pare ca m-am inselat :D
|
Re: Primele poze cu Dacia SUV necamuflat.
mi se pare mie sau in mica parte "seamana" cu pathfender
|
Quote:
dar in fine destul am criticat saracul SUV poate e doar o varianta de teste sa speram ca atunci cand va fi lansata va avea niste dotari suplimentare care sa o faca mai frumoasa ceva de genu jenti spoilere in culoarea masinii poate o grila de metal niste faruri mai adevarate:D etc etc |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning